Svi se pitaju

Može li džepna Venera ukrotiti vječnog neženju?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paparazzi na meti imaju novi par!

Kylie Minogue i Andre Balazs novi su na meti paparazza. Njemu zavide mnogi muškarci, a za njom venu fanovi diljem svijeta.

 

@willybboy6127

A photo posted by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Pogledaj i ovo Kylie Minogue Vidi se da uživa Fotografi uhvatili Kylie Minogue u veselom raspoloženju na rovinjskim ulicama, godi joj odmor u Lijepoj Našoj!

Hollywoodski paparazzi bacili su oko na 46-godišnju divu i slavnog ljepotana, a obožavatelji se pitaju – može li ona napraviti ono što niti jedna druga nije. Andre je bio u vezi s Cameron Diaz i Umom Thurman, no niti jedna nije uspjela obuzdati njegov osvajački karakter. On je jedan od najpoznatijih neženja, a svi se pitaju može li džepna Venera osvojiti zauvijek njegovo srce, piše Daily Mail.

Ipak, Kylie je nedavno priznala da još uvijek pati nakon bolnog prekida. Pjevačica kaže kako je plakala svaku noć nakon prekida od modela Andresa Velencosoa. Kaže kako ga još nije preboljela, ali dodaje da je nastavila sa životom.

Kylie Minogue teško je podnijela prekid s dečkom Andresom Velencosom.

Andre Balazs nedavno je izašao iz veze nakon dvije godine s Chelseom Handler pa je ponovno na 'tržištu'. Hoće li se između njih razviti veza koja će ukrotiti slavnog neženju? Vrijeme će pokazati.

Slavna australska pjevačicanedavno je krenula na svoju dugoplaniranu turneju. Sve je počelo u Liverpoolu u Velikoj Britaniji, a Kylie je otpjevala svoje najveće hitove i ali i sjajnu liniju. Nakon 11 albuma, 13 koncertnih turneja i 27 godina karijere izgleda sjajno, pa se mnogi pitaju u čemu je njezina tajna. Kylie je često mijenjala kostime na samom nastupu, a za dozu seksepila bili su zaduženi koža, čipka i mrežaste čarape.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene