Rijetki je prepoznali

Ispod ove sijede kose krije se seks-bomba koja je već godinama san mnogih muškaraca, a njezina ljepota baš nimalo ne blijedi

Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) +1 Monica Bellucci (Foto: AFP) Galerija

Slavna Talijanka Monica Bellucci za potrebe novog filma stavila je sijedu periku i tako se prošetala ulicama Rima, a rijetko tko ju je prepoznao.

Talijanska diva Monica Bellucci već godinama slovi za jednu od najljepših žena svijeta, a posljednjih dana potpuno je neprepoznatljiva. Fotografi su je uhvatili na snimanju filma u Italiji sa sijedom kosom i golemim šeširom na glavi.

Pogledaj i ovo Monica Bellucci Nakon 16 godina poznanstva! Jedna od najljepših žena svijeta odbacila je svoj zaštitni znak pa pronašla ljubav s muškarcem s kojim je nitko nije mogao zamisliti

Razlog toj promjeni je film "La Befana comes at night 2", u kojoj glumi vješticu Dolores, a sudeći po fotkama, zanosna 56-godišnja crnka cijelo je vrijeme sjajno raspoložena i ta joj uloga godi. Mnogi je nisu ni prepoznali na ulicama Rima zbog sijede perike. 

Iako je Monica poznata kao velika zavodnica u filmovima, ovoga se puta odlučila na nešto drugačiju ulogu smještenu u 18. stoljeću.

Bellucci je najvažnije i najuspješnije filmove snimila početkom 2000-ih, a njezinu ulogu u filmu "Malena" kritičari do danas opisuju kao jednu od najsenzualnijih prikaza žena u povijesti kinematografije. Osim u "Malenoj" Monica se pojavila i u "Draculi", kontroverznom trileru "Irréversible" te "Pasiji" Mela Gibsona. Uz sve to, postala je i najstarija Bondova djevojka u povijesti. 2015. se okitila tim statusom u 50. godini života.

Uvijek je znala kako s dozom provokativnosti, a ipak otmjeno intrigirati javnost golišavim fotkama. 2004. se tako skinula i pozirala gola za Vanity Fair u visokom stadiju trudnoće. Njezin Instagram vrvi seksi fotkama, a ni u šestom desetljeću života Monica se ne libi razgolititi u posebnim prilikama i počastiti svoje fanove pogledom na bujne obline.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Madison Beer (Foto: Instagram) Madison Beer (Foto: Instagram) +0 Madison Beer (Foto: Getty Images) Celebrity Hrabre vruće hlačice dovoljan su razlog da sve oči budu uprte u nju, a čini se kao da nema uže kombinacije od ove

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene