objavili zaruke

Završio je s borbama u ringu pa objavio da je svojoj dugogodišnjoj partnerici stavio prsten na ruku

Conor McGregor i Dee Devlin (Foto: AFP) Conor McGregor i Dee Devlin (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Conor McGregor i Dee Devlin (Foto: AFP) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) +0 Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Galerija

Par je u vezi od 2008. godine, kada je McGregor i započeo svoju MMA karijeru, a zajedno imaju dvoje djece.

Bivši MMA borac Conor McGregor na društvenim se mrežama pohvalio da je zaprosio svoju dugogodišnju partnericu Dee Devlin. "Kakav rođendan, moja buduća suprugo!", napisao je u opisu fotografije koju je objavio na Instagramu. Devin je uz veliki osmijeh pokazala dijamantni prsten, a zaručili su se na odmoru u Francuskoj.

Pogledaj i ovo Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Posebna ljubavna priča Zajedno u dobru i zlu: Pogledajte kako je Conorova ljepotica ukrala show nakon što je utrčala u ring!

Par je u vezi od 2008. godine, kada je McGregor i započeo svoju MMA karijeru. Zajedno imaju dvoje djece - trogodišnjeg Conora Juniora i jednogodišnju Croiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a birthday, my future wife !

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

"Živjeli smo nekoliko kilometara od Dublina kao podstanari, a stanarinu smo plaćali od nadoknade za nezaposlenost. Dane sam provodio u teretani radeći na svojim vještinama, a ona bi mi kuhala obroke pune kalorija i proteina kakvi su mi bili potrebni. Priuštila mi ih je na skroman način, no uvijek je sve bilo kako treba", ispričao je Conor jednom prilikom te dodao da možda nisu imali novaca, ali su imali jedno drugo. Danas je priča potpuno drugačija, no ovaj par ne hvali se previše načinom života te svoj obiteljski život drže podalje od javnosti.

Conor McGregor je u svibnju ove godine objavio kako završava s borbama i odlazi iz ringa. Godinama ga prate glasine da je djevojku prevario s nekoliko žena, no on je sve negirao.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Nola (Foto: Nova TV) Glumica Barbara Nola (Foto: Dnevnik.hr) Barbara Nola, Lukas Nola (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Barbara Nola, Lukas Nola (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) +1 Barbara Nola (FOTO: Privatni album) Celebrity Domaća glumica privlačila poglede u centru Zagreba, prošetala u ležernom izdanju sa svojim suprugom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene