Mladen ide dalje

Grdović se oglasio poslije pijanog pada na pozornici, evo što je poručio i zašto je spomenuo Micka Jaggera

In Magazin: Mladen Grdović - 5 In Magazin: Mladen Grdović - 5 In Magazin 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović In Magazin: Mladen Grdović - 5 In Magazin: Mladen Grdović - 6 +16 In Magazin: Mladen Grdović - 7 Galerija

Mladen Grdović oglasio se na društvenim mrežama nakon što se video u kojem je u pijanom stanju proširio društvenim mrežama.

Mladen Grdović protekli je vikend nastupao u Sloveniji gdje se našao usred skandala jer je pretjerao s alkoholom što je dovelo do toga da je pao na pozornici i da više nije mogao pjevati.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mladen Grdović - 1 svi su o njima brujali Prevare, optužbe i medijska prepucavanja: Zvjezdani razvodi u regiji koji su podignuli veliku medijsku prašinu!

Snimka pada proširila se društvenim mrežama, a njegov menadžer Ljubo Šperić rekao je da se Mladen oporavio i da je dobro, te da već ovaj vikend ima novi koncert u planu.

A poslije svega oglasio se i sam Mladen Grdović na društvenim mrežama.

''Hvala svima na potpori. Ne zamjeram nikom, u ovom slučaju preuzimam sve na sebe. Iza mene je 40 godina karijere. Dvadesetak puta Amerike, Australije, godinama sam odrađivao 200 koncerata godišnje. Jednom su pitali Micka Jaggera zašto je pao na sceni u Chicagu, a on je sa smiješkom odgovorio 'pa nisam jedan put pao'... Idemo u nove pobjede. Voli vas Grdović'', prenio je 24sata Grdovićevu objavu.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos In Magazin: Vlatka Pokos +13 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Nekad i sad Vlatka Pokos pozirala potpuno gola pa iznenadila objavom te fotografije i najavila: "Uskoro stižu nove!"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Will Poulter - 1 Will Poulter - 2 Will Poulter i Emma Roberts +0 Will Poulter Nekad i sad Nekad slatki dječak danas je seksi zavodnik: Njegove najnovije fotke s plaže sve su ostavile u nevjerici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene