Ćirine mudrolije

''Seks na prvenstvu ne dolazi u obzir. Ako se žene nogometaša ne mogu strpjeti, nisu se trebale udati za njih''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miroslav Ćiro Blažević otkrio je svoje mišljenje o današnjoj reprezentaciji te kako bi trebao izgledati odnos nogometaša i njihovih žena na Svjetskom prvenstvu.

Trener svih trenera, kako ga mnogi nazivaju, Miroslav Ćiro Blažević za časopis Story napisao je kolumnu u kojoj otkriva svoje viđenje hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Pogledaj i ovo Ćiro Blažević (Foto: AFP) Što na umu, to na drumu ''Trener svih trenera'' odriče se te titule: ''Je**m ti moj egoizam, nacija gleda hoće li biti sretna ili neće''

Ćiro priznaje da u ovoj reprezentaciji vidi puno sličnosti s reprezentacijom iz 1998. godine, koja je osvojila treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

 

U svom se tekstu, između ostalog, dotaknuo teme karantene igrača, a po njegovu mišljenju, ona je na Svjetskom prvenstvu neizbježna i nužno potrebna. To se odnosi na održavanje organizma u željenom stanju, bez toksina, s uvidom u prehranu, masažu, ali i seksualne odnose.

“Vesele zabave i mogući seks sa suprugama i djevojkama priča su za malu djecu. Seksualni odnosi tijekom prvenstva ne da ne dolaze u obzir, nego nikome nisu ni na kraj pameti. Ako se supruge i djevojke ne mogu strpjeti tijekom prvenstva, onda se nisu ni trebale udati za nogometaša“, objasnio je legendarni Ćiro za Story.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene