Veličanstvena atmosfera

Koncert za pamćenje: ''Pokazali smo da smo plemenita nacija, svađamo se nekad, ali ujedinimo se onda kad treba''

Zlatko Dalić (Foto: Dnevnik.hr) Zlatko Dalić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Dalić (Foto: Dnevnik.hr) Govor Marije Rukavine na humanitarnom koncertu Želim život (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Govor Marije Rukavine na humanitarnom koncertu Želim život (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Govor Marije Rukavine na humanitarnom koncertu Želim život (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Govor Marije Rukavine na humanitarnom koncertu Želim život (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Među poznatim licima koja su u utorak uveličala koncert Želim život na glavnom zagrebačkom trgu bio je i Miroslav Ćiro Blažević.

Već 13. godinu zaredom u utorak je na Trgu bana Josipa Jelačića održan koncert ''Želim život'', kojem su prisustvovali brojni poznati Hrvati iz svijeta politike, sporta i šoubiznisa. Do kraja koncerta prikupljeno je više od 1,3 milijuna kuna. Dok su jedni večer uveličali svojim nastupom na pozornici na trgu, drugi su se marljivo javljali na telefonske pozive u pozivnom centru. Među njima je bio i legendarni nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević.

Pogledaj i ovo Momčilo Otašević pridružite mu se Momčilo Otašević sretan je što može učiniti dobro djelo: "Imati priliku pomoći nekome velika je privilegija i čast"

"Ova akcija potvrđuje da smo plemenita nacija, svađamo se ponekad, ali kad treba, ujedinimo se i pomažemo jedni drugima. Ova akcija zaslužuje da se proširi i izvan granice naše države", smatra Ćiro.

Pozivu da sudjeluje u ovoj humanitarnoj akciji odazvao se i izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, kojemu je također bilo drago biti dio ove lijepe priče.

"Jesam, ponosan i zadovoljan, to je tako lijepo ispalo da smo svi zajedno u ovakvim akcijama. Ljudi se prvo iznenade kada nazovu zbog toga tko im se javio, ali zadovoljni su, hvala svima. Jako nam je drago biti ovdje", izjavio je izbornik Dalić.

Koncert možete besplatno pogledati na novatv.hr.

Tko je sve bio i kako je bilo na koncertu, pogledajte OVDJE.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju zaklada ana rukavina Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) Marija Miholjek, Petar Pereža, Mia Kovačić, Dorijan Elezović (FOTO: Dnevnik.hr) Koncert Želim život (Foto: Dnevnik.hr) +9 Koncert Želim život (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Poruka majke Ane Rukavine ganula je mnoge do suza: ''Ana je sve vidjela, hvala vam svima, od srca vam hvala!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene