u braku su 60 godina!

Omiljeni Ćiro snimljen u rijetkom izlasku sa suprugom Zdenkom, obično je skriva od medija, no ovaj put nisu marili za fotografe

Miroslav Ćiro Blažević - 1 Miroslav Ćiro Blažević - 1 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Ćiro Blažević - 1 Miroslav Ćiro Blažević (Foto: Dnevnik.hr) +0 Ćiro Blažević (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Miroslav Ćiro Blažević i njegova supruga Zdenka snimljeni su na koncertu talijanskog opernog tria Il Volo u Opatiji.

Trener svih trenera, 86-godišnji Miroslav Ćiro Blažević ne može se nigdje pojaviti neopaženo, a pogotovo kada je s njim njegova supruga Zdenka, koja se rijetko viđa u javnosti.

Pogledaj i ovo Miroslav Ćiro Blažević vječni šarmer Gotovo godinu dana bez legendarnog Ćire Blaževića: ''Čovjek je živ dok se priča o njemu, a o Ćiri će se pričati''

No sada su napravili iznimku i u ponedjeljak navečer zajedno su se pojavili na koncertu talijanskog opernog tria Il Volo u Opatiji.

Dotjerani i dobro raspoloženi, Ćiro i supruga nisu mogli promaknuti fotografima, no na njih se nisu ni obazirali, već su uživali u glazbi.

Najčešće ih se zajedno može vidjeti na kulturnim događajima poput ovog, a osim koncerata vole posjećivati i kazalište.

Ćiro i Zdenka vjenčali su se 1961. godine i zajedno imaju troje djece, kćeri Barbaru i Catherine te sina Miroslava.

Legendi hrvatskog nogometa supruga je zapravo najveći oslonac i podrška tijekom cijelog života. No uvijek ju je nekako vješto skrivao od medija.

"To je njoj uspjelo jer ona je alergična na publicitet, smatra da je to moj posao. I nikad, ali nikad, niti jedno slovo nije dala u javnost, niti kad je bila moljena ili visoko plaćena nije pristala. Ja joj čestitam na tome jer me mogla samo negdje zafrknuti. Mogla je nešto reći o meni što se ne zna", ispričao je jednom prilikom Ćiro za IN magazin.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) +3 Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Zanimljivosti Kćeri legendarnog glumca pravi su hit gdje god se pojave, pored njih čak ni njega nitko ne primjećuje!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary (Foto: AFP) Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) +0 Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) Celebrity Obuzdala je 18 godina starijeg preljubnika koji pazi na djecu dok ona u sićušnom bikiniju pokazuje bujnu pozadinu na plaži

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene