Ma zašto se ošišala?

Vjerovali ili ne, ispod ove frizure i imidža krije se nekad divna pjevačica, a sad je ni najveći fanovi nisu prepoznali

Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) +0 Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Galerija

Miley Cyrus prošetala je u kožnim hlačama s resicama i majici bez rukava koja je istaknula njezine istetovirane ruke.

Miley Cyrus poznata je po svom osebujnom stilu kojim voli iznenađivati, a u posljednjoj odjevnoj kombinaciji je ne bi prepoznali ni neki njezini najveći obožavatelji. 

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 4 kao da smo miley slušali! Otkriveno što se stvarno krije iza zlatne haljine koju je Antonia Dora jedva dočekala obući: "Tebi stoji bolje nego njoj!"

28-godišnja pjevačica prošetala je ulicama Beverly Hillsa u crnim kožnim hlačama s resicama i majici bez rukava koje je uskladila sa čizmama. Miley je oko vrata nosila nekoliko ogrlica, a najviše se isticala ona s velikim privjeskom križa.

Oči je prekrila prozirnim sunčanim naočalama i stavila je zaštitnu masku za lice. Cyrus je drukčije izgledala i zbog pixie frizure koju je popularizirala u posljednje vrijeme, a usto su zbog majice bez rukava bile naglašene njezine brojne tetovaže na rukama. Zbog svog stajlinga nalikovala je ostarjeloj rokerskoj zvijezdi. 

Inače, Miley je krajem prošle godine privukla pažnju duetom s Duom Lipom. Udružile su snage u pjesmi "Prisoner", a spot je u samo nekoliko sati od objavljivanja imao milijune pregleda na YouTubeu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

U provokativnom spotu snimanom u stiliu glam-rock glazbenih videa iz sedamdesetih i osamdesetih pjevačice se valjaju po kauču, maze i piju "krv". Rokerskom dojmu doprinose i njihovi outfiti u spotu, a sve odlično prati i samu pjesmu. Na kraju spota djevojke su svojim bivšima neonskim natpisom poručile da "Jedu go**a".

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +0 Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Celebrity I nakon 20 godina braka savršen je kavalir prema supruzi koju je često branio od žestokih napada zbog njezine bujnije figure

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene