jedan od omiljenih parova

Zaljubili su se nakon raskida burnih veza i dugog poznanstva, a sad su se pohvalili zajedničkim snom koji su ostvarili!

Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) +0 Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Galerija

Mila Kunis i Ashton Kutcher u zajedničkom intervjuu su se pohvalili kako su stvarali svoj dom iz snova na imanju od šest hektara u Los Angelesu, a sve je krenulo slikama na platformi Pinterest.

Mila Kunis (37) i Ashton Kutcher (43) jedan su od omiljenih holivudskih parova jer im slava nije udarila u glavu i često ih se može vidjeti u opuštenim izdanjima kada idu skupa na bejzbolske utakmice. 

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher i Reese Witherspoon Evo kako je to objasnio! Ashton Kutcher postao je glavna tema društvenih mreža zbog načina na koji je pozirao s kolegicom Reese, za njegov postupak opomenula ga je i slavna supruga!

Supružnici, koji imaju sinove Wyatta (6) i Dimitrija (4), su otkrili da su otišli korak dalje u svom zajedničkom životu i ostvarili ono što su dugo željeli. Naime, Mila i Ashton su u intervjuu za magazin Architectural Digest, na čijoj su naslovnici, ispričali da su izgradili dom iz snova. 

Trebalo im je pet godina da to učine, a prije nego što su krenuli s projektom stvaranja održive farmerske kuće na imanju od šest hektara u Los Angelesu, svoje vizije su kreirali na platformi Pinterest.  

"Izgradnja kuće od temelja nije mala stvar. Ovo nas je trebalo ili zbližiti ili slomiti", istaknula je Mila. Glumica i njezin muž su bili sretni što se njihova vizija izgleda interijera i eksterijera poklapa te su unajmili poznatog arhitekta Howarda Backena da im pomogne ostvariti njihov san. 

"Kad smo pogledali sliku onog što je svaki od nas sastavio, 90 posto toga je bilo isto i većina kuća koje smo izdvojili na Pinterestu su bile Howardove", ispričao je Kutcher. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Prostrano imanje para ima glavnu kuću u stilu farme koja je povezana s gostinskom kućom/ stajom za zabavu, a uz njih se nalazi i paviljon s roštiljem. 

"Htjeli smo dom, ne imanje", naglasila je Kunis. "Željeli smo da kuća izgleda kao stara staja, nešto što je bilo tu desetljećima i onda je pretvoreno u kuću. No također je trebalo biti moderno i relevantno", dodao je Ashton. 

Za dizajnericu interijera su odabrali Vicky Charles jer im se svidio njezin način rada, posebno kako je uredila farmersku kuću u soho stilu. "Svidjelo nam se kako je kombinirala tkanine, uzorke, teksture, cijela estetika prostora", objasnio je Kutcher. 

Na početku su zamišljali tradicionalniji farmerski dizajn, no na kraju su to pretvorili u modernu verziju i najviše se ističe ekstravagantni, kristalni luster od tri metra. Fotografije kuće možete pogledati ovdje. 

Inače, Ashton i Mila su u braku od 2015., a o njihovoj vezi se počelo šuškati u travnju 2012. Prije nego što su završili skupa, Kunis je bila u dugoj vezi s problematičnim glumcem Macaulayjem Culkinom, zvijezdom franšize "Sam u kući" te je on teško podnio njihov prekid. 

Kutcher je 2013. okončao razvod od 16 godina starije Demi Moore koju je to shrvalo pa ga je za svašta optuživala u javnosti. Zanimljivo je da se Mila i Ashton poznaju još iz 90-ih kada su glumili par u komičnoj seriji "Lude sedamdesete". 

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar šesta emisija TLZP - 2 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 5 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 4 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 1 +23 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 3 Celebrity Treba li se Lepa Brena zabrinuti zbog ovih prizora? Vitko tijelo i duge noge koje bi baš svakog zavarale!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju indira Levak peta emisija TLZP - 4 indira Levak peta emisija TLZP - 1 indira Levak druga emisija TLZP - 1 indira Levak prva emisija TLZP +7 Indira Levak i Damir Kedžo prva emisija TLZP Celebrity Kakve moćne čizme Indira ima! Ultra-kratka haljina pala je u potpuno u drugi plan pored ovog modnog detalja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene