Jedna i jedina!

Možete li vjerovati da je ovo lice žene koja ima 64 godine? Mnogi se slažu da je mjesto ove glumice nezamjenjivo!

Michelle Pfeiffer Michelle Pfeiffer Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer - 2 Michelle Pfeiffer - 7 Michelle Pfeiffer - 5 Michelle Pfeiffer - 4 Michelle Pfeiffer - 2 Michelle Pfeiffer - 1 Michelle Pfeiffer - 3 Michelle Pfeiffer - 8 Michelle Pfeiffer - 9 Michelle Pfeiffer - 6 +4 Michelle Pfeiffer - 5 Galerija

Michelle Pfeiffer stigla je na svečano događanje u Londonu i oduševila figurom u 65. godini u uskoj crnoj haljini.

Michelle Pfeiffer, odlična američka 64-godišnja glumica stigla je na premijeru serije ''The First Lady'' u Londonu, a okupljene je oduševila pojavom u crnoj duljoj uskoj haljini s istaknutim rukavima koja je savršeno stajala na njenu vitku figuru.

Pogledaj i ovo Michelle Pfeiffer i David E. Kelley (Foto: Instagram) 25 godina u braku Fatalna ljubav dogodila im se 1993. godine na spoju na slijepo, a i danas su nerazdvojni

Odjevnu kombinaciju dodatno je podignula mrežastim crnim štiklama koje su izduljile njene noge.

Glumica je prije ovog filma imala malu pauzu od filmske industrije, točnije pet godina, a glavni razlog tome bila je posveta obitelji i njenoj djeci.

Jednom je prilikom rekla kako je željela malo privatnosti jer joj je silna pozornost stvarala poteškoće u odgoju i odnosima s djecom, Claudijom i Johnom.

Michelle i njen suprug David E. Kelley tad su odselili iz Los Angelesa u Silicijsku dolinu, a mnogi su pomislili da će glumica otići u mirovinu.

Te tvrdnje je opovrgnula pa je dobila glavnu ulogu u novoj seriji koja je premijerno prikazana u travnju ove godine.

Neki od najpoznatijih filmova u kojima je Pfeiffer glumila su ''Scarface'', ''Opasne misli'', ''Briljantin'' i ''Vještice iz Eastwicka''.

Prije nego je upoznala drugog supruga, Michelle je imala nekoliko ljubavnih afera pa je tako izlazila s Johnom Malkovichem, Alecom Baldwinom, Valom Kilmerom, a priča se da je kratko bila i s Kevinom Costnerom.

Ipak, njena prva prava ljubav bio je američki glumac i redatelj Peter Horton, a Michelle je s njima bila u braku od 1981. do 1988. godine.

Ljubavna romansa završila je nakon sedam godina, a nekoliko godina kasnije glumica se udala za Davida Kelleyja, američkog televizijskog pisca i producenta.

Njihovo prvo dijete, kćer Claudia, nije njihova biološka kćer. Claudia je rođena 1993. godine, a Michelle je proces za posvojenje pokrenula još prije nego je znala supruga Davida, a za jedan je časopis glumica rekla kako se David odlično snašao u situaciji i njenoj odluci da posvoji dijete.

1994. godine rodilo im se biološko dijete, sin John, a ni on ni Claudia ne vole svjetla reflektora pa tako svoj privatni život drže u tajnosti.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 6 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 5 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 4 +11 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 3 Celebrity Supruga jednog od najpoznatijih nogometaša svijeta pokazala nevjerojatno isklesano tijelo i ukrala svu pozornost znatiželjnih pogleda

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 1 Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 5 Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 4 Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 3 +14 Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 2 Celebrity Mlađahna manekenka skinula badić i prošetala plažom na odmoru s dečkom, nije se zamarala ostalim kupačima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene