iskreno o svemu

Mia Begović progovorila o propalim brakovima, ali i o tragično preminuloj sestri: "Nedostaje mi do boli i natrag..."

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Begović +0 Josipa Pavičić i Mia Begović Galerija

Mia Begović je otvorila dušu Josipi Pavičić te je u rubrici In Magazina "Sasvim opušteno" progovorila o sestri Eni, ali i o svojim brakovima.

Mia Begović gostovala je u rubrici In Magazina "Sasvim opušteno", gdje je s Josipom Pavičić pričala o brojnim detaljima iz svoga života.

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny Čestitke! Kći Mije Begović objavila prelijepe vijesti s dečkom kojeg je dosad skrivala: "Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci!"

Čija si bila mezimica, mamina ili tatina, pitala ju je Josipa odmah na početku. "Moj karakter nije baš bio karakter mezimice. Bila sam strašno nestašna, a kako sam kao mala imala alopeciju, onda su me još i šišali na kratko. Svi su naši prijatelji mislili da sam dečko", ispričala je te istaknula da joj to nije bilo teško. Kaže kako je za nju najviše razumijevanja imala sestra Ena.

"Ona me uvijek nekako branila", priča Mia te otkriva je li se u toj fazi odrastanja svađala sa sestrom. "Svađale smo se jer sam se ja uvijek htjela igrati sa starijima, s njezinom ekipom. Uvijek sam htjela biti s njom, a stalno sam im svima smetala. Jednom me malo gurnula slučajno te sam glavom udarila o zid, još uvijek imam tu dva šava", priča naša poznata glumica.

"Ena mi nedostaje do boli i natrag. Strašno. Kao kažu da će biti lakše s vremenom. To su uistinu smislili oni koji nisu prošli kroz nešto takvo", naglasila je.

Osvrnula se i na svoja dva braka te je komentirala koje je lekcije iz svega izvukla. "U lekcijama sam jako dobra u poslu i u školi. A što se tiče privatnog života, tu mi nešto ne idu te lekcije. Zato što kad volim, ja se naprosto prepuštam i ne mislim da trebam biti pametnija poslije. Volim taj osjećaj ljubavi. Ja sam strastvena Dalmatinka u biti", ispričala je.

Cijeli intervju pogledajte u našem videu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) +2 Danniella Westbrook (Foto: Profimedia) Celebrity Nekoć omiljena slatkica obožavala je plastične operacije koje su je na kraju unakazile, sada se boji za svoj život

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Quaid i Laura Savoie Dennis Quaid i Laura Savoie Dennis Quaid i Laura Savoie Dennis Quaid i Laura Savoie +14 Dennis Quaid i Laura Savoie Celebrity Ponosno je stao uz svoju 39 godina mlađu suprugu te još jednom dokazao da im zli jezici ne predstavljaju problem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene