Na turneji

Našli se u vatrenoj buktinji: Menadžeru i ekipi slavne pjevačice zapalio se zrakoplov

Avionska nesreća Rogera Daviesa (Foto: AFP) Avionska nesreća Rogera Daviesa (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Pink i Roger Davies (Foto: Getty Images) Avionska nesreća Rogera Daviesa (Foto: AFP) Avionska nesreća Rogera Daviesa (Foto: AFP) Avionska nesreća Rogera Daviesa (Foto: AFP) Pink (Foto: Getty Images) Pink i Carey Hart (Foto: AFP) Pink i Carey Hart (Foto: AFP) Pink i Carey Hart (Foto: Profimedia) Pink i Carey Hart (Foto: AFP) +0 Pink i Carey Hart (Foto: AFP) Galerija

Menadžer i prateća ekipa pjevačice Pink doživjeli su zrakoplovnu nesreću u Danskoj.

Privatni zrakoplov Cessna 560XL kojim su letjeli menadžer Roger Davies i prateća ekipa slavne pjevačice Pink zapalio se nakon prizemljenja u Danskoj, gdje je stigao nakon njezina nastupa u Norveškoj.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Za pamćenje! Dragana Mirković u izdanju od lateksa priredila neviđen spektakl u Beogradu, a koncert je završila u suzama

Svi putnici srećom su prošli bez ozljeda nakon što su uspjeli pobjeć iz buktinje. Među njima je bio jedan Britanac, dvoje Amerikanaca i dvoje Australaca, dvoje članova posade iz Njemačke i jedan iz Austrije. Hitne službe spremno su dočekale  zrakoplov i uspjele ugasiti vatru, a putnici su noć proveli u obližnjem hotelu.

Pink nije putovala tim letom, u kojem se vatra počela širiti prije samo sljetanja na odredište.

"Pink nije bila u avionu, ali bio je njezin menadžer i nekoliko članova ekipe koja ju prati na turneji, no svi su dobro", izjavila je za medije voditeljica prodaje ulaznica Kristin Svendsen.

Zrakoplov registriran u Njemačkoj trebao je sletjeti u danski grad Aarhus nakon ponoći i još uvijek nije otkriven uzrok nesreće koju istražuju danski stručnjaci. Policija je zasad izvjestila kako je prizemljen u blizini piste te da incident nije prouzročio probleme u prometovanju drugih zrakoplova.

Pink će nastup u Danskoj održati bez obzira na nesreću, i to u sklopu svoje europske turneje na kojoj promovira posljednji album "Beautiful Trauma".

Prije nego je 2001. godine postao menadžer Pink, Roger je ostvario uspješnu glazbenu karijeru u Australiji, a surađivao je i za zvijezdama poput Olivije Newton John, Tine Turner, Cher, Joea Cockera, Sade i brojnih drugih.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) +2 Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Celebrity Angelina Jolie najstarijeg sina posvojila je kad je imao samo 7 mjeseci, pogledajte kako izgleda danas

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene