Kratko i jasno

Legendarna glumica otkrila što misli o vezi svoje slavne kćeri i glazbenika

Melanie Griffith i Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Melanie Griffith i Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith i Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Melanie Griffith i Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Melanie Griffith i Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Melanie Griffith i Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Melanie Griffith i Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Chris Martin i Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Chris Martin i Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Chris Martin, Dakota Johnson (Foto: Profimedia) +0 Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Galerija

Melanie Griffith komentirala je ljubavni život Dakote Johnson.

Legendarna holivudska glumica 61-godišnja Melanie Griffith odlučila je iznijeti stav o ljubavnoj vezi njezine kćeri, 29-godišnje glumice Dakote Johnson i 42-godišnjeg glazbenika Chrisa Martina, nakon što se par nedavno pomirio nakon prekida.

Pogledaj i ovo Dakota Johnson Ili traži utjehu? Ni loše vijesti nisu je omele da pobjegne na romantični odmor, paparazzi su ju uhvatili u izdanju koje je za nju prava rijetkost

"Sviđa mi se kćerin dečko, mislim da su sjajan par ", izjavila je Melanie za People Now.

O vezi Dakote i Chrisa prvi se put počelo pričati 2017. godine nakon što su zajedno viđeni na romantičnoj večeri, šuškalo se i o zarukama da bi sve iznenadila vijest o prekidu u lipnju ove godine. Prema pisanju stranih medija par se neko vrijeme bio svađao oko djece i roditeljstva, točnije Chris je htio djecu, dok se Dakota nije osjećala spremnom za taj korak u životu.

"Chris joj je jasno dao do znanja da želi još djece, što je prije moguće, ali Dakoti je karijera na prvom mjestu i djeca su zadnja stvar o kojoj sad želi razmišljati", izjavio je izvor blizak paru nakon prekida. 

U njihovoj je pomirbi značajnu ulogu navodno odigrala bivša Chrisova supruga, glumica Gwyneth Paltrow s kojom su oboje u prijateljskim odnosima i često se zajedno druže.

"Gwyneth je ta koja ih je nagovorila i uvjerila da ostanu zajedno", izjavio je neimenovani izvor za Us Weekly.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene