Podigla temperaturu

Posvetila se obiteljskom životu: Lijepa i samozatajna supruga našeg nogometaša u bikiniju pokazala savršeno tijelo

Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Melanie Bradarić (Foto: Instagram) +0 Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Galerija

Melanie Bradarić je na profilu na Instagramu objavila fotografiju u bikiniju i pokazala ljetnu liniju.

Suprugu domaćeg nogometaša Filipa Bradarića, lijepu 25-godišnju Melanie Bradarić, ne viđamo često u javnosti i jedna je od onih o kojima ne čitamo puno u medijima. Šira javnost ju je upoznala tek za vrijeme trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiju, no prije toga bila je prava nepoznanica.

Pogledaj i ovo Melanie Bradarić (Foto: Instagram) stiže drugo dijete! Lijepa supruga našeg nogometaša pokazala trudnički trbuh i potvrdila radosnu vijest

Razlog tome je njezina posvećenost obitelji i obiteljskom životu, ne voli se eksponirati u javnosti ali voli neke svoje trenutke dijeliti na društvenim mrežama, točnije na Instagramu gdje ju prati gotovo devet tisuća ljudi. Na jednoj od posljednjih objava zablistala je u bikiniju na plaži, otkrivši svoju savršenu liniju.

"Ljeto, nedostajalo si mi", napisala je uz fotografiju za koju je dobila same pohvale i lijepe riječi.

"Ljepotica", "Savršena si", "Kako si krasna, imaš prekrasno ime", "Ovo je spektakl", samo su neke od njih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanie Bradaric ⚓️ (@melaniebradaric) on

Melanie i Filip zajedno su išli u vrtić, znaju se od malih nogu, ali ljubav je na red došla nešto kasnije. U braku su od 2017. godine, a ponosni su roditelji sina Luke koji je rođen iste godine. Inače žive u Italiji jer je Filip igrač kluba Cagliar Calcio, odakle je jedno vrijeme otišao na posudbu u splitski Hajduk, a trenutno je na posudbi u španjolskom klubu Celta de Vigo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene