pale su zaruke?

Blistavu karijeru i skladan brak okaljao je ružnim skandalima, ali čini se da ga je 34 godina mlađa ljepotica izvela na pravi put

Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: Profimedia) Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: Profimedia) profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: Profimedia) Mel Gibson, Rosalind Ross (Foto: Profimedia) Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: AFP) Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: AFP) Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: AFP) Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: AFP) Mel Gibson (Foto: Profimedia) Mel Gibson (Foto: Getty Images) +0 Mel Gibson (FOTO: Profimedia) Galerija

Šuška se da se Mel Gibson zaručio s 34 godine mlađom Rosalind Ross, s kojom je prije tri godine dobio svoje deveto dijete.

Glumac Mel Gibson (60) dugo je slovio kao miljenik žena i jedna od najvećih holivudskih faca, no zbog brojnih skandala koji su se vezali za njegovo ime, popularnost mu je s godinama opala.

Pogledaj i ovo showbuzz Uh! KAKAV KOMAD! Pogledajte 25-godišnju curu Mela Gibsona!

Mnogi mu ne mogu oprostiti neukusne antisemitske izjave koje su ga koštale i glumačkih angažmana, a 2010. godine isplivala je i snimka njegovih mizoginih i rasističkih komentara koje je snimila njegova tadašnja djevojka Oksana Grigorieva.

Ni na privatnom planu nisu mu cvjetale ruže i skandalima je uspio uništiti skladni brak s Robyn Denise Moore, koju je upoznao krajem 70-ih godina dok je još bio relativno nepoznat glumac. Vjenčali su se 1980. godine u Australiji i zajedno dobili jednu kćer i šestoricu sinova, a 2006. je Robyn podnijela papire za razvod nakon što su glumca uhitili zbog vožnje u pijanom stanu u Malibuu.

Nakon razvoda Gibson je započeo vezu s ruskom pijanisticom Oksanom Grigorievom s kojom je 2009. dobio kćer Luciju, a razišli su se već godinu kasnije. Grigorieva je Mela prijavila policiji zbog navodnog maltretiranja te slavni glumac nije smio prići njoj niti njihovoj kćeri. Kako stoji u zapisniku s policije, pijanistica je glumca optužila za nasilje u obitelji. Zbog optužbi Gibsona su odbile neke producentske kuće te se godinama branio da ništa od navedenog nije istina.

Od 2014. godine slavni je glumac u vezi s Rosalind Ross, koja je od njega mlađa čak 34 godine i koja je prije tri godine rodila Gibsonovo deveto dijete. Upoznali su se kada je ona počela raditi za njegovu produkcijsku kuću Icon i ubrzo su se zaljubili, a glumac se od tada smirio. Strani mediji posljednjih su se tjedana raspisali i da je glumac kleknuo pred 26-godišnjakinju, no nijedno od njih još nije potvrdilo vijest o zarukama.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer u Rimu (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) +15 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Ljepotica savršenog lica ostarjela je dostojanstveno, a evo kako u sedmom desetljeću izgleda bez šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene