Podignuo i tužbu

Bivši prijatelj iznio skandalozne optužbe na račun bivše spajsice: "Okrutna je, hladna i zanemaruje djecu"

Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Getty Images) Mel B (Foto: Getty Images) Mel B (Foto: Getty Images) Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) Mel B (Foto: Profimedia) +3 Mel B (Foto: Getty Images) Galerija

Bivšu Spajsicu Mel B bivši osobni asistent optužio je za verbalno i emocionalno zlostavljanje svojih triju kćeri.

Slavna bivša spajsica, energična Mel B našla se u središtu skandala koji potresa svijet. Naime, ova proslavljena glazbena diva i seksi 44-godišnjakinja optužena je za emocionalno i verbalno nasilje nad svojim kćerima. 

Pogledaj i ovo showbuzz Ponosna na svoju bebu 'Imamo najljepšu bebu na svijetu'

Šokantna ispovijest njezina bivšeg bliskog prijatelja i osobnog asistenta Garyja Madatyjana objavljena je u britanskom Daily Mailu, a u njoj Gary priča kako je Mel B dugi niz godina zlostavljala svoje tri kćeri. 

"Ona je uvijek bila nasilna i zlostavljački nastrojena prema svima oko sebe, a njezinoj je djeci uvijek bilo najgore. Na kraju priče mene je istraumatizirala i morao sam se maknuti iz tog toksičnog odnosa", rekao je Gary i dodao kako mu tijelom prođu trnci neugode svakog puta kada se sjeti kako se Mel B odnosila prema svojim trima djevojčicama. 

Prisjetio se kako je pjevačica jednom prilikom svoju najstariju kćer Pheonix (20) za kosu odvukla niz stepenice i vrištala na nju da je ku**a i ku*a, a mlađu kćer Angel znala je istući jer ne bi htjela otići na spavanje. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yes I stole my 7 year olds pomp pomp head band hahaha #whynot #pooltime #bathroomselfie boom

Objavu dijeli Scary Spice Mel b (@officialmelb)

Iako na porvšini Mel B izgleda kao brižna majka, Gary tvrdi da je istina potpuno suprotna."Okrutna je, hladna i svoju djecu zanemaruje", smatra Gary. Uz sve to, Mel B je navodno sa svojim bivšim Stephenom Belafonteom svoje kćeri traumatizirala seksualno neprimjerenim govorom i ponašanjem. 

"Jednom sam prilikom bio u prizemlju kuće s djevojčicama, a Mel je bila na katu i seksala se s ljubavnikom, a krevet je škripao i čuli smo ih", prisjetio se. 

Za ovakvo je ponašanje, prema Garyjevu mišljenju, krivo to što je, smatra Gary pjevačica teška alkoholičarka i ovisnica o lijekovima koji se izdaju na recept. Zbog svih muka i trauma koje je s njom proživio prošlog je tjedna protiv Mel B podigao tužbu te traži odštetu za duševne boli u vrijednosti od 200.000 funti.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Kendall Jenner i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Joan Smalls (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) +6 Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Celebrity Na najiščekivanijem vjenčanju godine mladence zasjenila nepoznata gošća iz mladoženjine prošlosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene