Je li ovo moguće?

Nećete vjerovati za što sada optužuju Meghan: "Donosiš nesreću"

Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) Serena Williams (Foto: Getty Images) Serena Williams (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +1 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Vojvotkinja od Sussexa i Serena Williams već su godinama bliske prijateljice.

Nije tajna kako između Meghan Markle i Serene Williams postoji bliska veza.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Vojvotkinja od Sussexa i jedna od najboljih tenisačica svijeta već su godinama bliske prijateljice, a odnos nisu zahladie ni nakon što se Meghan preelila u Veliku Britaniju te u potpunosti promijenila život.

Dapače, Serena je uz nju bila na svim najvažnijim životnim događajima, a Meghan ne propušta zahvaliti joj se na takvoj podršci kad god joj to kraljevske obaveze dopuštaju.

Tako je Meghan na 2 dana ostavila supruga, princa Harryja i njihovog sina Archieja kako bi odletjela u New York podržati Serenu u ženskom finalu US Opena koji na kraju nije osvojila, jer je izgubila od 19-godišnje kanadske senzacije Biance Andreescu.

I dok su Britanci ponovno ljuti na ionako dovoljno omraženu vojvotkinju, jer je ponovno otišla u SAD, Meghan se ne da smesti te je čitavo vrijeme na tribinama bila odlično raspoložena i zdušno bodrila prijateljicu.

Ubrzo nakon poraza, dio Sereninih obožavatelja optužio je vojvotkinju kako joj ona nosi nesreću te joj javno uputili apel da više ne dolazi na njezine mečeve, jer uvijek izgubi kad je ona na njima.

"Meghan nosi nesreću. Najprije Wimbledon, sad US Open, to nije slučajnost", samo je jedan od komentara na društvenim mrežama danas.

Znaimljivo jest i kako je Meghan ovoga puta u SAD otputovala komercijalnim letom, nakon što su kraljevski par nedavno iskritizirali da su licemjerni jer pričaju o očuvanju okoliša, a voze se privatnim zrakoplovima. No ni ta gesta nije pomogla da se spasi od kritika.

Šuška se i kako je Meghan jako nostalgična za američkim načinom života i karijerom koju je imala te da joj je dosta strogih pravila koje joj nameće palača.

No nekako sumnjamo da nije znala u što seopušta, a koliko će joj stroga kraljica popustiti u željama i zahtjevima, tek nam ostaje vidjeti.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) +6 Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Celebrity Po mnogima najljepši domaći par u ovakvom je izdanju zasjenio i mladence
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene