Ljeto za pamćenje

Meghan i Harry u tajnosti odveli sina na ljetovanje, odabrali jednu od hit destinacija

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty) Galerija

Meghan Markle i princ Harry za prvo ljetovanje sa sinom Archiejem odabrali su Ibizu.

Britanska vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry odveli su sina Archieja na njegovo prvo ljetovanje, za koje su odabrali jedno od hit destinacija u Europi, španjolski otok Ibizu, piše Mirror.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Prema pisanju lokalnih medija i tvrdnjama mještana, obitelj Sussex na Ibizu je bila stigla početkom kolovoza, a zadržala se tek pet dana. Točnije, iz Velike Britanije krenuli su nekoliko dana nakon Meghanina rođendana koji su intimno proslavili u svom domu u Frogmore Cottageu.

Na Ibizu su doputovali privatnim zrakoplovom i to u uobičajenoj pratnji članova svoje sigurnosne službe. Prema pisanju Vanity Faira unajmili su nekoliko lokalnih turističkih vodiča koji dobro poznaju područje na kojem su boravili.

Meghan ovo nije bio prvi posjet Ibizi pa možda zapravo ne iznenađuje da su  baš nju odabrali. Naime, ona je tamo ljetovala 2016. godine s modnom dizajnericom i prijateljicom Mishom Nonoo, koja je zapravo zaslužna za Meghanino i Harryjevo upoznavanje.

Detalji ovogodišnjeg odmora vojvoda od Sussexa nisu poznati, primjerice poput mjesta na kojem su točno odsjeli, iako se pretpostavlja da su unajmili neku od privatnih vila na mirnijem dijelu otoka.

Za razliku od Meghan i Harryja, princ William i vojvotkinja Kate Middleton za svoj su odmor odabrali nešto egzotičniju destinaciju, idiličan otok Mustique na Karibima. Oni su unajmili vilu s takozvanim beskonačnim bazenom, jacuzzijem, otvorenim paviljnom za večeranje, prostorijom s barom, sobom za učenje, četiri spavaće sobe i dječjih soba čija cijena tjednog najma iznosi 27 tisuća britanskih funti.

Ljetni praznici članova kraljevske obitelji i dalje traju tijekom koji ne izvršavaju službene dužnosti. Očekuje se kako će Meghan i Harry jedan period provesti u Škotskoj, točnije u obiteljskom dvorcu Balmorale gdje odmara kraljica Elizabeta. Ona s princem Filipom tamo boravi nekoliko tjedana, tijekom kojih im se pridružuju i ostali članovi obitelji.

Kraljičin odmor ove je godina pokvarila činjenica što je bila prisiljena otkazati lov na tetrijebe, obzirom na to da se njihov broj smanjio zbog insekata i lošeg vremena, izvjestio je Express.

Prinčevi Charles, William, Harry i vojvotkinja Kate poznati su kao strastveni lovci koji svakog ljeta odlaze u lov, a prošle su godine sa sobom poveli i malenog princa Georgea.

No, ta je vijest obradovala Meghan koja se izričito protivi lovu i nije sretna što se princ Harry bavi tim hobijem.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) +6 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Fotografija koja otkriva horor brojnih operacija: S 22 godine izgleda puno starije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene