Nije mu bilo lako

Legendarni glumac daleko je od zgodnog Chandlera kakvog smo obožavali, ali brojni problemi otežali su mu životni put

Matthew Perry Matthew Perry Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry - 3 Matthew Perry - 2 Matthew Perry - 1 Matthew Perry +1 Matthew Perry - 4 Galerija

Matthew Perry uhvaćen je u ležernoj šetnji ulicama Los Angelesa gdje je pokazao svoju pomalo zapuštenu figuru, ali i tajanstvenu brinetu od koje se ne odvaja.

Glumac Matthew Perry(52) kojeg smo gledali u popularnoj seriji "Prijatelji", uhvaćen je tijekom ležerne šetnje ulicama Los Angelesa.

Pogledaj i ovo Rachel Dunn i Matthew Perry Zašto baš ona? Tko je djevojka neprežaljenog Chandlera, jedina se od njegovih bivših našla u oporuci uz članove obitelji?

Za tu priliku glumac je odjenuo crnu trenirku, kariranu košulju ispod koje je nosio crnu majicu u kojoj se vidno ocrtavao svaki dio gornjeg dijela tijela. Kombinaciju je zaokružio bijelim tenisicama, neurednom  kosom i zapuštenom bradom.

Zadnjih nekoliko tjedana, viđen je u društvu tajanstvene žene o kojoj se baš ništa ne zna. Prvi put snimljeni su prošli mjesec, a Matthew je tada izgledao puno pristojnije i uglađenije nego sada, pa se činilo i da je zbog misteriozne dame odlučio poraditi na sebi, no izgleda da se opet vratio na staro.

Obožavatelji su primijetili i da nova djevojka glumca neodoljivo nalikuje na njegovu bivšu zaručnicu Molly Hurwitz, s kojom je prekinuo u lipnju prošle godine.

Matthew je ranije javno priznao kako se zbog posljedica teških ovisnosti uopće ne sjeća nekih dijelova sa seta serije koja mu je donijela svjetsku slavu, a u kojoj je glumio deset godina.

Bio je ovisan o lijeku Vicodin, a počeo ga je uzimati zbog nesreće koju je doživio vozeći skuter na vodi. Uspješno mu je smanjivao bolove, no s vremenom nije mogao provesti nijedan dan bez tablete. Mučili su ga i problemi s alkoholom, od kojeg se liječio u nekoliko navrata.

Najavio je i izlazak svoje biografije, koja se očekuje tijekom jeseni 2022. godine, a planira cijelom svijetu ispričati što se sve događalo na setu "Prijatelja" i kako je došao do stanja u kojem se nalazi.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić - 2 Luka i Vanja Modrić - 1 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 6 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 2 +11 Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Celebrity Vanja Modrić pokazala noge u kratkoj bijeloj haljini i zasjenila supruga Luku na dodjeli nagrada!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 4 +8 Milica Pavlović - 5 Zanimljivosti Srpska pjevačica izazvala pravi kaos na maturalnoj večeri, ispunila je obećanje jednom mladiću!

 

 

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene