Teško ga je gledati

Obožavani Chandler prvi put u javnosti otkako je zabrinuo fanove na okupljanju "Prijatelja", čini se da njegovo stanje ne ide nabolje

Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Getty) +0 Matthew Perry (Foto: Getty) Galerija

Matthew Perry je u specijalu "Prijatelji: Okupljanje" zabrinuo gledatelje svojom tužnom pojavom, a sada je prvi put snimljen u javnosti nakon toga.

Dugo priželjkivano okupljanje ekipe iz kultne serije "Prijatelji" palo je u sjenu zbog tužne pojave glumca Matthewa Perryja, koji je utjelovio mnogima omiljenog Chandlera Binga.

Pogledaj i ovo Julia Roberts i Matthew Perry - 2 Raščupan i zapušten Omiljeni Chandler uhvaćen u izlasku s ljepoticom koja neodoljivo podsjeća na njegovu slavnu bivšu, ali ni za tu se prigodu nije uspio urediti!

Nakon emitiranja jednokratnog specijala "Prijatelji: Okupljanje" u svibnju ove godine, zabrinuti gledatelji komentirali su da Perry izgleda izgubljeno te da priča usporeno i nerazgovijetno, što su povezali s njegovom dugom borbom s ovisnosti o alkoholu i tabletama.

Glumac se otada skrivao od javnosti, no sada su ga paparazzi ulovili u njegovu kvartu u Los Angelesu.

Na fotografijama koje je objavio Daily Mail Matthew je raščupan i nosi rastegnutu odjeću te ne izgleda kao da ide nabolje, a djeluje i dosta rastreseno.

Glumac je u lipnju ove godine raskinuo zaruke s 22 godine mlađom agenticom za talente Molly Hurwitz, koja mu je od 2018. godine bila velika podrška u borbi s ovisnostima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matthew Perry (@mattyperry4)

Matthew je nekada bio ovisan o lijeku Vicodin, a počeo ga je uzimati zbog nesreće na skuteru za vodu. Uspješno mu je smanjivao bolove, no s vremenom više nije mogao provesti dan bez tablete. Mučili su ga i problemi s alkoholom, od kojih se liječio u nekoliko navrata.

Ranije je priznao i kako se zbog posljedica teških ovisnosti uopće ne sjeća nekih dijelova sa seta serije "Prijatelji", u kojoj je glumio 10 godina.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović (Foto: Facebook) Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) +0 Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Celebrity Lepa Brena Kićinu crnu ženu izvela u provod nakon ročišta s Miroslavom Ilićem, pogledajte kako su se sredile

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene