Malo se zaletio?

Matthew Perry objavio prvu fotku sa snimanja novih epizoda omiljene serije, ali izgleda da ju je morao brzo obrisati

Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) +0 Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt Le Blanc (Foto: Instagram) Galerija

Matthew Perry objavio fotografiju sa snimanja "Prijatelja" nakon što je ono moralo biti odgođeno zbog pandemije koronavirusa.

Glumac i zvijezda legendarnih "Prijatelja" Matthew Perry objavio je prvu fotografiju s ponovnog okupljanja i sa seta novih nadolazećih epizoda serije koju gledatelji diljem svijeta s nestrpljenjem očekuju.

Pogledaj i ovo David Schwimmer i Matthew Perry - 4 "obitelj od šest stranaca" Poslije više od dva tjedna šutnje legendarni Ross objavio je najdražu fotografiju s Chandlerom pa dirnuo sve do suza

51-godišnji Matthew objavio je na Instagramu fotografiju koja pokazuje kako se priprema za snimanje dok ga šminkaju i koja je brzo postala viralna, prije nego ju je zbog nepoznatog razloga ipak odlučio ukloniti. No time je potvrdio da su se on i ostatak ekipe koju čine Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer i Matt LeBlanc, okupili povodom snimanja specijala. Na fotografiji pozira ispred ogledala s urnebesnim izrazom lica koji otkriva nevjericu i pokazuje koliko je uzbuđen zbog novog projekta.

"Nekoliko sekundi prije nego pojedem četkicu za šminkanje. A da ne spominjem da sam ponovno sa svojim Prijateljima", napisao je bio uz objavu.

Dogodilo se to nakon što je scenograf Greg Grande također objavio fotografiju sa seta koja je potvrdila da je snimanje u tijeku.

Nekoliko dana prije toga Matthew je viđen u Burbanku u društvu svoje 29-godišnje zaručnice Molly Hurwitz koja je prihvatila njegovu prošnju u studenom prošle godine.

Inače, snimanje je trebalo početi davnih dana, ali sve je moralo biti odgođeno zbog panedmije koronavirusa, no čini se kako gledatelji neće morati još dugo čekati na nove avanture svojih omiljenih likova.

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives pozirala u badiću, a ovaj put se u prvom planu nije našao dekolte već skriveni detalj: "Nema onog tko nije zumirao"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene