Biste ga skužili?

Plava kosa, mišići, mini kupaće gaćice: Ovakvog ga nismo vidjeli!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njegova izvedba u novom filmu 'Behind The Candelbra' opisana je kao 'savršena i izvanredna' - jedno je sigurno - Matt Damon je pokazao sve što zna!

Naime, na nedavno održanom filmskom festivalu u Cannesu predstavljen je film kojem kritičari predviđaju veliki uspjeh: 'Behind The Candelbra'!

Pogledaj i ovo showbuzz Sudjelovali i vaši ljubimci Podijelili smo poklon pakete iz filma 'Kupili smo Zoo'!

U filmu glavne uloge tumače Michael Douglas i Matt Damon, a Matt je briljirao u ulozi Scotta Thorsona, odnosno ljubavnika slavnog i ekstravagantnog pijanista Liberacea, kojeg glumi Douglas.

>> Mattu prekipjelo zbog ponašanja poznatog voditelja - Evo što je učinio!

42-godišnji Matt je odbacio opasni imidž kojeg je imao u akcijskim filmovima ('Elysium', Bourneovi nastavci...) kosu obojao u plavo, mišiće stavio u prvi plan i odglumio ulogu mladog Liberaceovog ljubavnika, uvučenog u svijet droge, paranoje i opsesije.

'Damon i Douglas su izvanredni! Douglas tumači šarmantnog, očaravajućjeg, perverzanog i jako tužnog lika, kojemu je imidž i vanjština sve što želi. Damon, kao Thorson, prvo je morao odigrati srednjoškolsko nevinašce, koje se pretvara u paranoičnog ljubavnika - obje uloge izvanredno odglumljene!', napisao je filmski kritičar Peter Debruge.

I ostali filmski kritičari su pohvalili glavne glumce, a mnogi tvrde kako je 'Behind The Candelbra' jedan od najuspješnijih filmova redatelja Stevena Soderbergha.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene