Predivna obitelj

Mateo Kovačić objavio prvu fotografiju Izabel i sina Ivana, a za to je imao poseban povod

Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Izabel Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +0 Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Galerija

Mateo Kovačić je na Instagramu čestitao rođendan supruzi Izabel fotografijom na kojoj su ona i njihov dvomjesečni sin Ivan.

Nogometaš Mateo Kovačić (26) ne krije koliko je zaljubljen u svoju suprugu Izabel (38), koju ljubi već više od deset godina.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

To je potvrdio i svojom posljednjom objavom na Instagramu u kojoj ju je nahvalio, a za to je imao i poseban povod.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @mateokovacic8

"Sretan rođendan, mama", napisao je Mateo u opisu predivne fotke Izabel i njihova sinčića Ivana te joj heštegovima poručio da je najbolja supruga i mama.

Slavljenica je pozirala okružena tortama, rođendanskim balonima i buketima, s njihovom dvomjesečnom bebom u naručju.

Podsjetimo, Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant.

Sredinom listopada ove godine postali su roditelji. Izabel je rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, nakon čega su se svi troje vratili u svoj londonski dom, koji je Izabel nedavno pokazala na Instagramu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene