"Dvije lude"

Šuput zabilježila poseban trenutak s legendarnim Matom Bulićem na koji je dugo čekala: "Neka nam je živ i zdrav!"

Mate Bulić i Maja Šuput Mate Bulić i Maja Šuput Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić i Maja Šuput In Magazin: Mate Bulić - 3 In Magazin: Mate Bulić - 4 In Magazin: Mate Bulić - 5 In Magazin: Mate Bulić - 6 In Magazin: Mate Bulić - 7 In Magazin: Mate Bulić - 8 Mate Bulić In Magazin: Mate Bulić - 1 In Magazin: Mate Bulić - 2 +13 Mate Bulić i Vladimir Šeks Galerija

Mate Bulić i Maja Šuput nastupali su na jednoj svadbi i tako se sastali nakon dugo vremena, a oboje su to zabilježili na društvenim mrežama.

Legendarni pjevač Mate Bulić nakon duge i teške borbe s posljedicama  korone, vratio se poslovnim izazovima i zapjevao u duetu s kolegicom Majom Šuput.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Na svom Instagram profilu pohvalio se zajedničkom fotografijom na kojoj poziraju sretni i zagrljeni nakon dugo vremena. Naime, zajedno su zapjevali na jednoj svadbi i tako se prisjetili svog dueta "Dvije lude".

Mate je na sebi imao bijelu lanenu košulju i crne svečane hlače, dok je Šuput zablistala u kratkoj crno- bijeloj haljinici s mnoštvo tila u donjem dijelu. 

"Dvije lude za nas kažu", napisao je Bulić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mate Bulić (official) (@mate.bulic.sluzbeno)

A istu fotografiju podijelila je i sama Maja koja je napisala: "Jedna s backstage sa svirke večeras".

"Pa i ja sam tu negdje", javila se oduševljeno dizajnerica Matija Vujica

Matini i Majini obožavatelji bili su presretni jer su pjevača vidjeli u radnoj akciji i sretnog:

"Samo nek nam je Mate dobro", "Wow, nismo ga dugo vidjeli", "Neka nam je Mate živ i zdrav", "Bogu hvala nek nam je Mate dobro".

Iza njega je teško životno razdoblje, kojeg se, kaže, nerado prisjeća. Nakon uspješne dvoranske turneje 2020. godine, pjevač se zarazio koronavirusom, a oporavak traje i danas. 

U intervjuu za In Magazin pjevač je otkrio i detalje vezane uz težak period koji je proživio:

"Bože moj nakon skoro dvije godine, točnije godinu i 9 mjeseci - jesam li ja taj koji je bio prije te korone? Kad mi kažu da 6 mjeseci uopće nisam na noge izišao, svi su mi rekli posebno moja obitelj koja je bila uz mene, moja žena koja mi je bila desna ruka ona mi je pričala ali ja se ne sjećam ništa. Pitali su je li ja išta pamtim iz tog dijela - ja sam samo rekao, ružne snove koji su tada bili", priča Mate.

Za oporavak, pjevač kaže da su najzaslužniji liječnici, ali i supruga, uz kćerke koje su uvijek bile uz njega. U onom najgorem razdoblju kada je bio bez svijesti, priznaje nam, unuci su mu davali snagu da se nastavi boriti.

"Posebna snaga su mi bili njih dvojica. Kad mi je žena rekla kad sam bio u toj komi i kad su mi spominjali njih da su mi suze polazile, malo sam emotivan, ali to je tako. Čovjek ne može doći i reći da to mi je snaga, ali bila mi je snaga, unuci su svakom od nas tko je djed i baka na prvom mjestu i to ja tako gledam", kaže Mate.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Vilibor Sinčić i Vladimira Palfi s djecom - 2 Ivan Vilibor Sinčić i Vladimira Palfi s djecom - 3 Ivan Vilibor Sinčić i Vladimira Palfi s djecom - 4 Vladimira Palfi i Ivan Vilibor Sinčić +1 Vladimira Palfi (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Ivan Vilibor Sinčić uživao je u Sinju sa suprugom i djecom, a njihov rijedak obiteljski izlazak nije prošao neopaženo
1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić - 1 Jelena Perić - 4 Jelena Perić - 16 Jelena Perić - 17 +30 Jelena Perić - 5 Celebrity Baš kao Bondova djevojka: Hrvatica koju uspoređuju s Kim Kardashian objavila zavodljive fotke s jahte

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene