"Obožavam te"

Pogledajte fotke zbog kojih su Martinu Tomčić svi nahvalili na račun ljepote: "Samo zbog tebe gledam show!"

Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić/Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 3 Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić Martina Tomčić, Supertalent Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić, Supertalent Martina Tomčić Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug +1 Martina Tomčić i suprug Galerija

Martina Tomčić zablistala je u prvoj emisiji showa Supertalent i već pokupila brojne komplimente na račun izgleda i ljepote.

Martina Tomčić je uoči prve emisije showa Superalent na svom profilu na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u elegatnoj ružičastoj kreaciji, za što je dobila niz komplimenata i lijepih pohvala.

Pogledaj i ovo Maja Šuput baz obzira na to gdje ste Maja Šuput i Martina Tomčić znaju gdje će biti ove subote, a pozvani ste i svi vi: "Bilo bi lijepo da se svi okupimo!"

"Ne brojim više sezone, već količinu osmjeha, zabave i emocija! Supetalent jedan jedini neponovljivi show koji gledaju i zakleti protivnici istog", napisala je Martina uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Tomčić (@martina.tomcic)

"Obožavam te", "Wow", "Predivna", "Krasna si", "Diva", "Baš ti dobro stoji", "Divna, zbog tebe samo i gledam taj show", "Jako lijepa žena", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Martina je kroz nekoliko sezona najgledanijeg showa na svijetu dobila nadimak i one najstrože, a evo kako je to komentirala u razgovoru za DNEVNIK.HR.

"Uvijek volim reći da je istina u očima promatrača, no s druge strane postoji samo jedna istina za svakog od nas. Ja ću reći da sam i stroga i realna. Međutim, mislim da je strogoća u današnjem društvu i više nego poželjna, pa ne promatram to što sam najstroža članica kao negativan kontekst, nego dapače, ponekad to doživim kao jako lijepi kompliment", priznala je Martina.

Iza nje je nekoliko uspješnih sezona, a isto tako i puno lijepih uspomena.

"Uvijek me najviše potrese, u onom lijepom smislu, emocija koju kandidati ili samosvjesno iznesu na pozornici ili je mi na neki način isprovociramo. Takvih je momenata u mojih prethodnih pet sezona bilo pregršt, a pritom ne mislim da je emocija nužno samo ono što nam izmami suze jer ponekad čak i gutamo suze, ali je cijelo tijelo u predivnom stanju koje se pamti niz godina", zaključila je.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Branimir i Annabel Bunjac - 4 Branimir i Annabel Bunjac - 3 Branimir i Annabel Bunjac - 1 Branimir i Annabel Bunjac - 5 +5 Branimir i Annabel Bunjac - 2 Celebrity Naš bivši zastupnik oženio se na Filipinima, objavio i video ceremonije, a mlada je blistala u jednostavnoj vjenčanici

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mauro Jakić u Supertalentu - 6 Martina Tomčić Martina Tomčić Mauro Jakić u Supertalentu - 4 +7 Mauro Jakić u Supertalentu - 2 Celebrity Zbog izvedbe ovog dječaka svakako pripremite maramice, rasplakao je Martinu Tomčić, a zasuzio je i Fabijan: ''Bilo me strah da ću dobiti X''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene