''Nastavite sijati!''

Nikad glamuroznija Martina Tomčić u haljini sa zanimljivim prorezom: ''Promjena koja se ne može ne primijetiti!''

Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Nova TV 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) +1 Martina Tomčić (Foto: Instagram) Galerija

Martina Tomčić se na Instagramu pohvalila svojim izdanjem za prvo polufinale showa "Supertalent" kojim je oduševila pratitelje.

Operna pjevačica Martina Tomčić, koju gledamo kao članicu žirija u "Supertalentu", za prvu polufinalnu emisiju showa posebno se skockala.

Pogledaj i ovo Maja Šuput i Martina Tomčić, Supertalent spontana fotka Maja i Martina uhvaćene nespremne: Pogledajte kako izgledaju kada ne poziraju za Instagram!

Nosila je glamuroznu crnu haljinu s perjem na rukavima i neobičnim, kosim izrezom oko vrata, koju je upotpunila mrežastim rukavicama i raskošnim nakitom, a njezin tim se pobrinuo za besprijekornu frizuru i make-up.

Outfitom se pohvalila i na svojem Instagramu, a za fotke je ponovno bio zaslužan stilist Marko Grubnić pred čijim se objektivom u zadnje vrijeme često nalazi.

"Prva polufinalna emisija Supertalenta... Uf, uf, uf, kako to sad postaje napeto!!! Pokušali smo za vas izabrati najposebnije talente koji ulaze u završnicu izbora za novi hrvatski Supertalent", napisala je Martina, a uslijedila je lavina komplimenata.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martina Tomčić (@martina.tomcic)

"Predivna osoba iznutra i izvana", "Promjena koja se ne može ne primijetiti, nastavite sjajiti", "Prelijepa ženo", "Diva", "Najjače fotke sa Supertalenta ikada", pisali su joj oduševljeni pratitelji, a mnoge je ostavila i bez teksta pa su samo reagirali emotikonima vatre i zaljubljenim smajlićima.

Uz Martinu, u žiriju showa sjede i pjevačica Maja Šuput, glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman, a "Supertalent" možete pratiti svake nedjelje navečer u programu Nove TV.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Antonijo Mitar - 16 Antonijo Mitar - 15 Antonijo Mitar - 2 Maja Šuput, Antonijo Mitar +29 Antonijo Mitar - 1 Celebrity Jeziva poruka koja je Maju sablaznila toliko da je pobjegla s bine: ''Ovo nisu čista posla!''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Film Mare - Marija Škaričić i Goran Navojec - 4 Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) Goran Navojec +0 Goran Navojec (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Slavni domaći par rijetko vidimo zajedno u javnosti, a glumica je sada zablistala u bijeloj haljini uz svoju bolju polovicu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene