ne može vjerovati

Martina Tomčić podijelila fotografiju prizora iz Zagreba koji ju je rastužio: "Ma je li moguće?"

Martina Tomčić Moskaljov - 2 Martina Tomčić Moskaljov - 2 In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Moskaljov - 2 +0 Damir Kedžo i Marina Tomčić Moskaljov Galerija

Martina Tomčić objavila je sliku na kojoj, kako kaže, policija zapisuje uličnog svirača.

Operna pjevačica Martina Tomčić Moskaljov na društvenim mrežama najčešće progovora o onome što joj smeta, a ranije se osvrnula na odluku da roditelji smiju biti samo 15 minuta kod bolesne djece u bolnici. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput i Martina Tomčić, Supertalent spontana fotka Maja i Martina uhvaćene nespremne: Pogledajte kako izgledaju kada ne poziraju za Instagram!

Ovog puta je Martina, koja je poznata kao članica showa "Supertalent", otkrla što ju je rastužilo. "Ma je li moguće??? Policija zapisuje mladića koji svira violončelo na klupici", napisala je na Instagram storyju i stavila emotikon koji plače. Fotografiju možete pogledati ovdje. 

Naime, Tomčić je podijelila fotografiju na kojoj se nalaze policajac i ulični svirač. Operna pjevačica je ranije progovorila i o prijateljici s kojom muž ne smije biti na porodu zbog pravila Nacionalnog stožera. 

"Ovih dana mi je teško biti žena koja šuti i hoda pognute glave! Ne činim to ni inače, ali neke teme ipak zaobilazim u širokom luku. Kao i svima, pun mi je kufer korone! Zapravo ne toliko samog virusa, ali dvostrukih mjerila i pravila. Prvo roditeljima ograniče boravak s bolesnim djetetom u bolnici na 15 minuta, a sad mi frendica u zadnjMaim danima trudnoće rida na telefon jer djetetov otac NE SMIJE biti prisutan na porodu!!!! Lista stvari koje su unatoč koroni dopuštene je podugačka, iako moj mozak ne pronalazi logično objašnjenje kako je to moguće, a gore navedeno nije…", istaknula je. 

"Uznemirena sam i tužna zbog svakog uplakanog i prestrašenog djeteta ostavljenog i prepuštenog samom sebi u hladnom bolničkom okruženju; zbog svake mame i svakog tate koji su nasilno razdvojeni u najsvetijem trenutku rađanja života. Osjećam grižnju savjesti jer pukom srećom nisam morala proživljavati ovako teške trenutke. Voljela bih i frendici i svim trudnicama s velikim osmijehom na licu pričati o svojim porodima, jer o porodima se priča upravo na takav način!!! A to danas ne mogu….", dodala je Martina. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brda Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Profimedia) +4 Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bivši zaposlenik progovorio o radu za nekad najmoćniji poznati par, jedna ga je stvar posebno iznenadila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene