Ovakvu je još nismo vidjeli!

Martina Tomčić pokazala zavodljivu stranu i očarala pratitelje, na video je reagirala i Maja Šuput: "Opa maco!"

Martina Tomčić Martina Tomčić Nova TV 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Martina Tomčić Moskaljov (Foto: PR) Martina Tomčić (Foto: Instagram) +1 Martina Tomčić (Foto: Instagram) Galerija

Martina Tomčić je na Instagramu objavila video snimljen iza kulisa showa "Supertalent" u kojem je otkrila svoju zavodljivu stranu.

Operna pjevačica Martina Tomčić, koju gledamo i kao članicu žirija "Supertalenta", iznenedila je svoje pratitelje na Instagramu videom koji je objavila.

Pogledaj i ovo Maja Šuput baz obzira na to gdje ste Maja Šuput i Martina Tomčić znaju gdje će biti ove subote, a pozvani ste i svi vi: "Bilo bi lijepo da se svi okupimo!"

Snimila se iza kulisa showa i pokazala je kako izgledaju njezine pripreme za emisiju, a otkrila je i svoju zavodljivu stranu.

"Volim jako vrijeme kada se pripremam za emisiju! Nekako je uvijek čudno mirno... Kao ljeti pred oluju", napisala je u opisu videa u kojem nosi elegantnu crvenu haljinu, a uslijedila je lavina komplimenata na račun njezina izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martina Tomčić (@martina.tomcic)

"Opa maco", među prvima je reagirala njezina kolegica iz žirija, pjevačica Maja Šuput.

"Goriš", "Lijepa si gospođo", "Predivna", "Iskonska ljepota", "Diva", još su neki od brojnih komplimenata koje je dobila, a video je pregledan i preko 6 i pol tisuća puta.

Martina i inače iz emisije u emisiju oduševljava gledatelje "Supertalenta" svojim stajlinzima kojima se redovito i sama hvali na svojem Instagramu.

Uz nju i Maju Šuput, u žiriju showa sjede i glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman, a "Supertalent" možete pratiti svake nedjelje navečer u programu Nove TV.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene