''Gasi sve, motaj kablove!''

Pogledajte fotke Martine Tomčić zbog kojih joj se svi dive, snimio ih je Grubnić: ''Super fotka, ali moram pohvaliti nešto drugo!''

Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Martina Tomčić Martina Tomčić +0 Martina Tomčić Galerija

Martina Tomčić iz emisije u emisiju showa "Supertalent" dobiva sve više komplimenata na račun izgleda i ljepote, kojoj se svi dive.

Naša operna diva i članica žirija showa "Supertalent" Martina Tomčić blista iz emisije u emisiju, a svoja elegantna izdanja dijeli i na društvenim mrežama, gdje je pratitelji obasipaju komplimentima.

Pogledaj i ovo Maja Šuput i Martina Tomčić, Supertalent spontana fotka Maja i Martina uhvaćene nespremne: Pogledajte kako izgledaju kada ne poziraju za Instagram!

"Ta-daaaa! Druga polufinalna emisija Supertalenta. Crveni gumb stišćem samo za potrebe fotografiranja, u ovoj emisiji isključivo uživam u napretku i kreacijama kandidata", napisala je Martina uz fotografiju koju je objavila, a za koju je otkrila da ju je i ovaj put snimio modni stilist Marko Grubnić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Tomčić (@martina.tomcic)

"Gasi sve motaj kablove.... Dalje od ovog nema!!! Kakva emisija! Kakav show", "Prepreprekrasna", "Martina, imate jako lijepe haljine", "Predivna Martina, dama", "Martina, prekrasna kao i uvijek", "Diva", "Najbolja", "Impresivna žena u svim pogledima", "Martina, koja je tajna vaše ljepote", ''Super fotka...al moram pohvaliti nokte, vrh su!'', neki su od komentara i komplimenata koje je dobila.

Uz Martinu, u žiriju showa sjede i pjevačica Maja Šuput, glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman, a "Supertalent" možete pratiti svake nedjelje navečer u programu Nove TV.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan +9 Danijela Gračan (Foto: Josipš Čekada) Nekad i sad Prije 32 godine bila je Kraljica svijeta i ljubila je Gorana Ivaniševića, a i danas je velika zvijezda gdje god se pojavi!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Posve je očito da Nives ispod ogrtača ne nosi ništa, a ubojiti dekolte našao se u prvom planu: "Gledam i ne vjerujem!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene