Dama u crvenom

Martina napravila maleni odmak od svojeg stila koji su njezini pratitelji jedva dočekali: "Divno ti stoji!"

Martina Tomčić Martina Tomčić Nova TV 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Martina Tomčić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Martina Tomčić Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) +4 Martina Tomčić (Foto: Instagram) Galerija

Martina Tomčić na Instagramu je objavila fotografije sa seta showa "Supertalent" na kojima je oduševila pratitelje u za nju netipičnom izdanju.

Operna pjevačica Martina Tomčić, koju svake nedjelje gledamo u ulozi članice žirija "Supertalenta", na Instagramu je objavila svoje nove fotografije sa seta showa.

Pogledaj i ovo Maja Šuput baz obzira na to gdje ste Maja Šuput i Martina Tomčić znaju gdje će biti ove subote, a pozvani ste i svi vi: "Bilo bi lijepo da se svi okupimo!"

Ovaj put je odlučila napraviti maleni odmak od svojeg uobičajenog stila, što je i sama naglasila uz fotke, a njezini pratitelji su, čini se, to jedva dočekali.

"Lady in red uz ipak CRNI lak za nokte. Crna je moja boja, ali ponekad uđem u ulogu žene u crvenom i uživam u njoj..." napisala je uz fotke na kojima nosi crvenu haljinu s resama na dnu i nakit u istoj boji, a otkrila je i da ih je snimio i uredio naš poznati stilist Marko Grubnić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martina Tomčić (@martina.tomcic)

"I divno ti stoji uz profinjenu jednostavnost", "Vi da navučete i vreću za krumpir bi bili Diva", "Kraljica", "Divna i šarmantna žena", "Uvijek lijepa", "Dama u svakom pogledu", nizali su se komplimenti ispod fotki za koje je dobila i na tisuće lajkova.

Slične komentare dobila je i za svoje prethodno izdanje za "Supertnalent" kojim se također pohvalila na Instagramu.

Uz Martinu, žiri showa "Supertalent" čine i pjevačica Maja Šuput, glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman, a show možete pratiti svake nedjelje navečer u programu Nove TV.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Hana Huljić Petar Grašo - 2 Petar Grašo +0 Tonči Huljić i Petar Grašo - 3 Celebrity Graši i Hani Huljić u Splitu su već dali zanimljiv nadimak, dobro ćete se nasmijati kad čujete kako ih zovu sugrađani!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene