Što je prava istina?

Koliko se zapravo slažu Davor i Martina? Napokon smo dobili odgovor o temi o kojoj se dugo šuška

Martina Tomčić, Davor Bilman Martina Tomčić, Davor Bilman Youtube screenshot Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bilman, Martina Tomčič (Foto: Instagram) +0 Martina Tomčić, Davor Bilman Galerija

Martina Tomčić i Davor Bilman tijekom svih ovih sezona Supertalenta stvorili su dojam da i nisu baš u najboljim odnosima, a Miji Kovačić napokon su objasnili je li to istina ili nije.

Tijekom svih dosadašnjih sezona showa "Supertalent", pa i aktualne sedme, pričalo se o neprijateljstvu između Martine Tomčić i Davora Bilmana.

Pogledaj i ovo Maja Šuput i Janko Popović Volarić (Foto: Dnevnik.hr) Nezamjenjiva ekipa! Skupili smo na jednom mjestu urnebesne trenutke žirija Supertalenta koji će vas dobro nasmijati

Iako nam je potpuno jasno da se žiri ne može baš uvijek slagati, između Davora i Martine češće su frcale iskrice, ali one koje su sugerirale netrpeljivost među njima.

Naša Mia Kovačić u emisiji "Backstage s Miom", koju smo pratili tijekom polufinalnih emisija Supertalenta, odlučila je iz prve ruke provjeriti o čemu se tu doista radi te jesu li njih dvoje doista neprijatelji kako se šuška ili je to samo gluma.

"Najbolje je da to pitate Martinu", bio je vrlo kratak i jasan Bilman kao uvijek, a kako je reagirala po mnogima najstroža članica Supertalenta na Mijino pitanje, saznajte u videu u našoj galeriji.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene