Pregršt zapleta i tajni!

Lijepu Martinu gledat ćemo u čak dva hit-projekta, u novom je liječnica: "Očekujem veliki uspjeh serije"

Martina Stjepanović (Foto: Nova TV) Martina Stjepanović (Foto: Nova TV) Nova TV 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Jurić (Foto: Nova TV) Martina Stjepanović (Foto: Nova TV) Martina Stjepanović (Foto: Nova TV) Martina Stjepanović (Foto: Nova TV) Martina Stjepanović (Foto: Nova TV) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Martina Stjepanović, Lucia Glavich Mandarić, Sara Moser (Foto: Andrea Paić) +3 Martina Stjepanović, Lucia Glavich Mandarić, Sara Moser (Foto: Andrea Paić) Galerija

Martinu Stjepanović ove ćemo jeseni gledati u dvije hit-serije - "Na granici" te "Drugo ime ljubavi".

29-godišnju Vinkovčanku Martinu Stjepanović domaća publika već je upoznala u popularnim serijama "Čista ljubav" i "Na granici".

Pogledaj i ovo Franka Klarić (Foto: Nova TV) Ima čvrste stavove Mlada Šibenčanka u tajnovitoj ulozi u hit-seriji: Glumački poziv požalila je sto puta zbog specifičnog pritiska

Nekad tamnokosa Martina za potrebe svoje nove uloge svoje je uvojke obojila u plavo te skratila kosu, a time je, vjerujemo, samo dobila dodatne obožavatelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lilith by Katarina Baban (@lilithbykatarinababan) on

Ovaj put gledat ćemo je u potpuno novoj ulozi u seriji "Drugo ime ljubavi", a simpatična i talentirana televizijska i kazališna glumica otkrila nam je nešto više o njoj. 

"Igram lokalnu liječnicu Jelenu Ramljak, majku. To je potpuno drukčija uloga od one koju sam igrala u 'Čistoj ljubavi' i 'Na granici' jer je to malo povučenija žena, dosta je staložena i sigurna, oslonac svima, bit će kontrast", ističe Martina.

"Dosta je pozitivan lik, iako su svi likovi dosta prošarani što mi se jako sviđa. Okarakterizirala bih ju kao pozitivan lik, ali ne u potpunosti."

Serija "Na granici" izazvala je veliki uspjeh kod publike, a kakva su Martinina očekivanja od novog projekta? "Mislim da će biti jako zanimljivo jer smo pripremili puno zanimljivosti. Pregršt je zapleta, tajni, pa će publika željno iščekivati što će se na kraju dogoditi", ističe glumica, koja o tome dijeli mišljenje kao i njezini kolege.

"Seriji me privukla želja za avanturom jer Jelena je potpuna suprotnost onome što sam igrala dosad. Također, ekipa je ovdje više nego divna, znala sam gdje dolazim. Jako sam se razveselila i samom pozivu, a posebno dobivanju uloge", iskreno nam priznaje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Stjepanović (@stjepanowskaja) on

Tako će ova jesen na malim ekranima biti u znaku lijepe i talentirane glumice jer na Novu TV paralelno stiže i druga sezona serije "Na granici". "Ne znam hoće li mi ikada biti ugodno vidjeti se, a kamoli čuti. Većini nas glumaca nije prirodno da se gledamo i čujemo, pa ćemo vidjeti", kroz smijeh je odgovorila na naše pitanje hoće li se gledati u udarnim terminima na Novoj TV uz dekicu i neki topli napitak ove jeseni.

Cijeli intervju pogledajte u našoj galeriji.

Više o likovima nove serije saznajte OVDJE.

Seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite ovu nedjelju u 20:15 na Novoj TV.

 


Seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite ovu nedjelju u 20:15 na Novoj TV.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene