Veliki uspjeh

Talentirani hrvatski harmonikaš koji se proslavio u Supertalentu nastupio je u New Yorku!

Martin Kutnar (Foto: Instagram) Martin Kutnar (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Martin Kutnar (Foto: Instagram) Martin Kutnar (Foto: Instagram) Martin Kutnar (Foto: Instagram) Martin Kutnar (Foto: PR) Martin Kutnar (Foto: PR) Martin Kutnar (Foto: PR) Martin Kutnar (FOTO: PR) +0 Martin Kutnar (Foto: Instagram) Galerija

Ekipa Showbuzza s 18-godišnjim Martinom Kutnarom razgovarala je početkom lipnja, kada se prisjetio kako je sa zlatnim gumbom Janka Popovića-Volarića završio u finalu Supertalenta, ali i raspričao o jednom velikom inozemnom uspjehu.

Martin Kutnar srca gledatelja osvojio je prije dvije godine u hit showu "Supertalent", a od tada ovaj mladi glazbeni virtuoz niže samo uspjeh za uspjehom.

Pogledaj i ovo Diego Siqueira (Foto: Instagram) Odskočna daska Ovim je kandidatima Supertalent promijenio život, a danas nižu i svjetske uspjehe!

Ekipa Showbuzza s 18-godišnjakom je razgovarala početkom lipnja, kada se prisjetio kako je sa zlatnim gumbom Janka Popovića-Volarića završio u finalu popularnog showa, ali i raspričao o jednom velikom inozemnom uspjehu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martin Kutnar (@martinkutnar) on

Nakon Berlina, gdje je Martin imao čast nastupiti na festivalu Pantonale PhilHARMONIKA uz berlinske simfoničare, mladi glazbenik otputovao je u daleki New York gdje je nastupio na završnom koncertu pobjednika natjecanja "Manhattan Music Competition".

"Nakon što je 4th Manhattan Competition otvorilo prijave, mnogo sam se nećkao bih li se prijavio ili ne. Ipak je to ogromno natjecanje i jako je teško uopće istaknuti se među ostalim glazbenicima diljem svijeta. Prijave su bile u obliku slanja videa live nastupa kako bi se izbjegao put, ali i sačuvala ravnopravnost u prijavama. Znači, video je trebao biti snimka uživo bez uređivanja. Sakupio sam nekoliko svojih klasičnih nastupa i poslao prijavu. Nisam požalio. Nekoliko mjeseci nakon toga zaprimio sam mail da sam osvojio First Great Award u kategoriji Young Artists i da sam pozvan u Carnegie Hall Weill Recital Hall nastupiti na koncertu pobjednika. Bio sam presretan, u šoku i nevjerici", otkrio nam je tada.

"Nadam se da će mi poznanstva koja sam stekao u New Yorku pomoći u budućnosti. Sam nastup je bio jako dobar - dvorana je bila popunjena pa mi je bio užitak svirati i napraviti atraktivnu točku - za koju sam dobio jako dobar feedback. Nosio sam crveno odjelo koje je oborilo mnoge čim sam izašao na pozornicu. To je ono za što svaki muzičar živi - čim sam izašao na pozornicu ugledavši publiku nasmješenu zbog moje odjevne kombinacije, nisam imao veliku tremu.  Isto tako kako sam napravio pauzu unutar New York Tanga, nitko se nije usudio ni pomaknuti kako ne bi omeo tišinu koja je najljepši dio glazbe! Ovaj nastup u New Yorku zasigurno ću pamtiti po istoimenom tangu kojeg sam izvodio te po neopisivom muku koji je nastao za vrijeme ispisane pauze prije kadence i opisuje koliko je publika bila obuzeta performansom."

Martin je sada i nastupio u New Yorku, točnije u slavnoj dvorani Carnegie Hall na Manhattanu. "Jako lijepa dvorana. Svaka točka na koncertu je bila na visokoj razini interpretacije u svakom instrumentu. Upoznao sam fantastične umjetnike diljem svijeta- zaista najbolji od najboljih. Veoma sam sretan zbog toga.  New York kao grad mi se ne sviđa pretjerano - nema do naše Hrvatske", otkrio nam je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martin Kutnar (@martinkutnar) on

"U budućnosti bih htio biti i glazbeni producent i skladatelj kako bih svoju kreativnost i originalnost mogao ostaviti zabilježenu i kad me više neće biti", iskreno nam priznaje Martin te ističe kako je trenutno u potrazi za menadžerom na našim područjima, ali i na zapadnom tržištu. "Bilo je poziva iz Dubaija, Indije, Njemačke, Slovenije, Italije... Svirao sam i na privatnom eventu za Dolce&Gabbanu u Milanu na 3 instrumenta."

"Volio bih putovati svijetom i raditi ono što volim. Jako je teško probiti se u svjetskim vodama, ali isto tako teško i vratiti se u Hrvatsku. Pokušat ću ostati u Hrvatskoj te povremeno putovati svijetom", na kraju je zaključio.

Mi mu želimo puno sreće u daljnjem radu. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) +2 Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Celebrity Slavni nogometaš u tajnosti se oženio skromnom djevojkom, njezinoj obitelji zabranili dolazak na svadbu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene