Ludi provod u Grčkoj

Zločesti dečko hrvatskog nogometa tulumario uz Cecu, ali i 14 godinu stariju zaručnicu i bivšu manekenku

Ognjen Vranješ i Marko Livaja (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ i Marko Livaja (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ognjen Vranješ i Marko Livaja (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ i Iris Rajčić (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Iris Rajčić i Marko Livaja (Foto: Instagram) Iris Rajčić i Marko Livaja (Foto: Instagram) Iris Rajčić (Foto: Instagram) Iris Rajčić (Foto: Instagram) +0 Iris Rajčić (Foto: Instagram) Galerija

Marko Livaja poznat je po raznim ekscesima na terenu, ali i vezi s bivšom manekenkom Iris Rajčić.

Nogometaš Ognjen Vranješ prošlog je vikenda u Ateni slavio 30. rođendan.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja danas je posvećena obitelji Iris Livaja zbog 14 godina mlađeg Marka odrekla se manekenske karijere, a evo kako je izgledala dok je još vladala modnim pistama!

Mladi nogometaš najpoznatiji je po raznim ekscesima, ali i navodnoj aferi s 10 godina starijom pjevačicom Jelenom Karleušom s kojom je trenutno zbog toga na sudu, a zbog nje ga je ostavila i supruga Danijela s kojom ima kćer.

Ipak, čini se kako prošlog vikenda ništa od toga nije bilo važnije od lude proslave okruglog rođendana na kojem je posebna gošća bila pjevačica Svetlana Ražnatović Ceca s kojom, zanimljivo. Karleuša javno ratuje već godinama.

Veselo društvo tako se zabavljalo dugo u noć uz cajkaške hitove, a među uzvanicima bio je i domaći nogometaš, 27-godišnji Marko Livaja koji s Vranješom igra u nogometnom klubu AEK Atena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Livaja (@livajamarko) on

Sudeći po fotografijama i snimkama na društvenim mrežama, povremeni hrvatski reprezentativac s Vranješom i ostatkom ekipe zabavljao se gol do pasa te pokazao brojne tetovaže na tijelu, a nije tajna kako dotičnog nazivaju "zločestim dečkom hrvatskog nogometa".

Naime, i Livaja kao Vranješ iza sebe ima brojna neprimjerena ponašanja, no njegova se vežu uz fizičke obračune na terenu.

Tako je nakon jedne utakmice udario srpskog nogometaša Danka Lazovića nogom u prsa, a dok je igrao za Atalantu šakom je udario nogometaša Ivana Radovanovića, da bi kasnije navijače kluba nazvao gadovima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Rajčić (@riril33) on

Livaja je poznat i po višegodišnjoj vezi s umirovljenom domaćom manekenkom Iris Rajčić s kojom ima kćer Elizabet koja je rođena 2016. godine, a plavokosa Splićanka od njega je starija 14 godina.

Podsjetimo, manekensko-nogometni par prohodao je 2014. godine nakon njezinih propalih veza s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger (Foto: Profimedia) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Besinger (Foto: Getty Images) Kim Basinger (Foto: Profimedia) +7 Kim Basinger (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda nekadašnja seks-bomba za kojom su uzdisali muškarci diljem svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene