"Hvala za ljubav"

Emotivni Grubnić oglasio se nakon ispadanja iz "Plesa sa zvijezdama": "Ivane Šariću, nikada ti neću zaboraviti onu nedjelju"

Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 3 Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 1 Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 4 +2 Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 3 Galerija

Marko Grubnić i Ela Vuković ispali su u polufinalu showa "Ples sa zvijezdama"

Plesni dvoboj u polufinalnoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" presudio je Marku Grubniću i njegovoj plesnoj partnerici Eli Vuković, koji su napustili show i time propustili ulazak u njegovo veliko finale.

Pogledaj i ovo Žiri showa Ples sa zvijezdama Prekrasno je izgledala! Larisa Lipovac Navojec pohvalila se outfitom zbog kojeg se osjećala ženstveno, a koji je i pokupio brojne pohvale, posebna zahvala ide jednom čovjeku

Nakon ispadanja Marko se oglasio na Instagramu, gdje je objavio poduži, emotivan status.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

"Dragi moji, bila mi je ogromna čast i zadovoljstvo biti dio projekta 'Ples sa zvijezdama'. Zaista se ne sjećam kada sam nešto radio s ovoliko žara, ljubavi i emocija. Na ovom putovanju sam upoznao prekrasne ljude koji su mi postali prijatelji. Bodrili smo se, ohrabrivali i dizali kada je to bilo potrebno. Ivane Šariću, nikada ti neću zaboraviti onu nedjelju kada sam kao malo dijete plakao na tvome ramenu, kupio si me za cijeli život, to se ne zaboravlja, hvala ti, prijatelju. Plešući, stekao sam prekrasno iskustvo za cijeli život, trudio sam se plesati i izgledati kao profesionalni plesač, dao sam cijelog sebe i zauvijek ću pamtiti sve ovo. Ali nakon puna 4 mjeseca svakodnevnog plesanja vrijeme je za oproštaj. Sinoć sam se oprostio tako sretan i ponosan jer sam napravio zaista puno, napravio sam nemoguće, tamu sam pretvorio u svjetlo razbijajući predrasude o sebi iz emisije u emisiju, otplesao sam gotovo cijelu sezonu, čak 11 emisija, borio sam se hrabro za svaku sljedeću emisiju, proglasili su me čak i doktorom tanga, ali da živim još 100 života, nikada neću zaboraviti svoj valcer i emociju koju sam imao plešući ga, tu noć sam pobijedio sam sebe. Pamtit ću rado i ovu rumbu kao svoj zadnji ples i 4 desetke za kraj. Jesam li mogao poželjeti ljepši i bolji kraj?!? Srce mi je toliko sretno da vam ne mogu opisati. Više od natjecanja ovo je bila zabava, radost i veselje. Svima vama koji ste navijali za mene želim od srca zahvaliti. Ovoliko pozitivne energije nikada u životu nisam doživio i beskrajno sam vam zahvalan na tome, učinili ste me najsretnijim bićem na svijetu. Sretan sam jer ste pokazali da mi Hrvati poštujemo i cijenimo rad i trud, drago mi je da se ipak veselimo lijepom, pozitivnoj energiji i čistom srcu, jer ja sam upravo to davao svake nedjelje u live emisijama, a Vi ste mi zauzvrat dali ljubav i prekrasan osjećaj zbog kojeg sam svaki puta u sekundi zaboravio sve suze, ozljede, umor i ostalo. Hvala vam svima, nije bilo lako, ali se isplatilo zbog svih vas koje sada imam u svom životu. Srest ćemo se opet na nekom novom projektu, družit ćemo se, dio mene uvijek ćete imati. Hvala vam za ljubav", napisao je Marko i iskreno otkrio sve svoje osjećaje.

Marko i Ela u plesnom su se dvoboju našli čak šest puta i svaki put su se pokazali boljim plesnim parom od suparnika. U posljednjom su se za prolazak u finale borili s Ivan Šarićem i Paulom Jeričević. Nicolas i Dinko svoje su glasove dali Marku i Eli, no Tamara je, kao predsjednica žirija, odlučila da na kraju u finale ipak idu Ivan i Paula. 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: Profimedia) +5 Fran Drescher (Foto: Profimedia) Celebrity Gdje su danas natapirana frizura i topići? Potresna životna priča omiljene vrckaste dadilje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene