Bilo je svega

Grubnić priznao koji mu je najgori trač koji je čuo o sebi: "To je ljudima valjda jako zanimljivo"

Marko Grubnić Marko Grubnić Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 3 Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) +0 Marko Grubnić (Foto: Instagram) Galerija

Marko Grubnić česta je meta brojnih tračeva, s kojima se susreo prije i nakon showa "Ples sa zvijezdama", a u razgovoru nam je priznao koji su mu bili najgori.

Naš proslavljeni modni stilist Marko Grubnić, kojeg smo gledali i kao natjecatelja showa Nove TV "Ples sa zvijezdama" često se nađe na meti razno raznih tračeva.

Pogledaj i ovo Redakcija informativnog programa Nove TV radilo se punom parom Pogled iza kamera: Dobra atmosfera i puno smijeha u redakciji najgledanijeg izbornog programa!

U razgovoru s nama prisjetio se nekih najgorih koje je čuo o sebi i zaključio da je njegov život ljudima, očito poprilično zanimljiv.

Cijeli razgovor pogledajte u našem videu.

Emisija "Ples sa zvijezdama" finalist je ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji najbolje TV emisije, a u finalu su i emisija "Provjereno" u toj istoj kategoriji, baš kao i "Supertalent" u kategoriji najbolji reality show, serija "Na granici" u kategoriji najbolja domaća TV serija te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice.

Za finaliste se može glasati preko weba do 17. veljače te pomoću kupona koji su objavljeni u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače.
Kupone sa zaokruženim favoritima trebalo je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se 6. ožujka na gala večeri.

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Caroline Flack (FOTO: Getty) Celebrity Posljednji trenuci slavne voditeljice: Nekoliko sati prije smrti objavila fotografiju koja nikog ne ostavlja ravnodušnim

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene