Slatko!

Marko Grubnić otkrio nam je koja je zadnja poruka koju je poslao i kome: "Vidite kako sam ja iskren"

Marko Grubnić Marko Grubnić Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić +0 Marko Grubnić se ženi - 5 Galerija

Marko Grubnić kojeg smo gledali u showu "Ples sa zvijezdama" uz sve poslovne obaveze, uvijek pronalazi dovoljno vremena da se čuje s voljenim i dragim mu osobama.

Naš domaći modni stilist Marko Grubnić ima pune ruke posle, no uspjeli smo ga nakratko uhvatiti da se prisjetimo njegova sudjelovanja u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama" u kojem je pokazao zavidno plesačko umijeće.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić Ni pod razno! Iznenađeni? Naš najpoznatiji stilist priznao što nikada ne bi obukao i obuo

Marko nam je u razgovoru otkrio i još neke detalje iz svog privatnog života, a saznali smo i koja je zadnja poruka koju je poslao ali i kome ju je poslao.

Cijeli razgovor s Markom pogledajte u našem videu.

Emisija "Ples sa zvijezdama" finalist je ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji najbolje TV emisije, a u finalu su i emisija "Provjereno" u toj istoj kategoriji, baš kao i "Supertalent" u kategoriji najbolji reality show, serija "Na granici" u kategoriji najbolja domaća TV serija te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice.

Za finaliste se može glasati preko weba do 17. veljače te pomoću kupona koji su objavljeni u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače.
Kupone sa zaokruženim favoritima potrebno je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se 6. ožujka na gala večeri.

  1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) +2 Ashley Judd (Foto: Getty Images) Celebrity Slavnu glumicu napali jer više ne nalikuje na sebe, ona im nije ostala dužna: "Treba vas biti sram"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene