Već je toliko prošlo

Pogledajte kako nakon 16 godina izgledaju glumci filma "Od klinke do komada"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mark Ruffalo i Jennifer Garner odigrali su glavne uloge u romantičnoj komediji "Od klinke do komada" 2004. godine.

Teško je povjerovati da je već 16 godina prošlo otkako se Jenna Rink probudila i shvatila da joj se želja ispunila, više nije bila tinejdžerica. Imala je 30 godina i nije imala pojma što da radi.

Pogledaj i ovo Ben Affleck i Jennifer Lopez Imali su lijepi povod Pogledajte fotografije Bena Afflecka u izlasku sa sadašnjom i bivšom suprugom, izrazi njihovih lica sve govore!

Naravno, riječ je o romantičnoj komediji "Od klinke do komada" u kojima u glavne uloge odigrali Jennifer Garner i Mark Ruffalo davnog 24. travnja 2004. godine, a sada se toga prisjetili na profilu na Instagramu.

"Sretna godišnjica "Od klinke do komada". Nedostaju mi ta vremena", napisao je Mark uz objavu fotografiju na kojoj grli Jennifer.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Ruffalo (@markruffalo) on

Iako se zvijezde ove komedije rado prisjećaju vremena kada su ju snimali, obožavatelji se ne bi trebali nadati da će ih ponovno gledati zajedno u istom angažmanu jer je Jennifer u emisiji Good Morning America priznala da se to neće dogoditi jer drugi dio ne bi imao smisla.

"Definitivno ne, jednom je bilo dosta. Bilo je zaista zabavno raditi na tome, volim taj film. Veza Jennifer i Marka u tom je filmu apsolutno prekrasna", potvrdio je i Andy Serkis koji je glumio zajedno s njima.

Kako Jennifer i Mark izgledaju 16 godina nakon snimanja pogledajte u našoj galeriji. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene