bravo!

Valentić pokazao da je uvijek pravo vrijeme za ovakva darivanja, pohvalio se značajnim jubilejem

Mario Valentić - 8 Mario Valentić - 8 Screenshot/Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mario Valentić - 8 Galerija

Mario Valentić više je puta otkrio na Instagramu kako je redoviti davatelj krvi te je pokušao potaknuti pratitelje da i oni slijede njegov primjer.

Glumac, model i trener fitnesa Mario Valentić dokazao je da ga ni pandemija koronavirusa ne može spriječiti da pomogne drugima. 

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Naime, Mario je otkrio na Instagramu da je bio na davanju krvi u Hrvatskom zavodu za transfuzijsku medicinu u Zagrebu. "Jubilarno 50. davanje. Dam, daš, da, damo, date, daju umjesto budem, budeš, bude, budemo, budete, budu", napisao je trener fitnessa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarno 50. davanje. Dam, daš, da, damo, date, daju umjesto budem, budeš, bude, budemo, budete, budu. #healthyfitbymariovalentic #bloodcharity

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic) on

Valentić, natjecatelj u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato", čije je snimanje odgođeno zbog sigurnosti i zdravlja članova produkcije, više je puta pokazao kako je redoviti davatelj krvi. Usto je pokušavao potaknuti druge da slijede njegov primjer. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Leighton Meester i Adam Brody (Foto: AFP) Leighton Meester i Adam Brody (Foto: AFP) Leighton Meester (Foto: Getty) Leighton Meester i Adam Brody (Foto: Getty) +4 Leighton Meester i Adam Brody (Foto: Getty) Celebrity Rođena je u zatvoru, vjenčanje nikad nije potvrdila, a uspješno je skrivala i već drugu trudnoću

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene