potez za pamćenje

Šarapova uzvraća udarac! Povećali joj grudi, a ona ih javno posramila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zgodnoj Mariji nije se svidjela pretjerana intervencija Photoshopa na njezinoj fotografiji, a to je svima jasno dala do znanja.

Maria Šarapova ponovno je u igri. Zgodna tenisačica vratila se na teren nakon suspenzije koju je zaradila zbog dopinga. Iako joj na terenu ide sjajno, Mariju muče drugi problemi.

Pogledaj i ovo showbuzz privukla veliku pažnju Jedna od najljepših Ruskinja iznenadila dolaskom na reviju u Parizu, pa porukom o miru uzdrmala javnost!

Tenisačici, koja ovaj tjedan nastupa u Madridu, nije se svidio plakat koji je osvanuo na jednoj autobusnoj stanici. I to iz potpuno bizarnog razloga! Povećali su joj grudi u Photoshopu, a ona ih je sve odlučila javno "posramiti" na svom Twitteru. "Kada ti poster za turnir da dobar push up grudnjak", napisala je Marija pored fotografije na kojoj prolazi pored spornog plakata. Njezina reakcija zabavila je, ali i oduševila mnogobrojne korisnike koji su ostali iznenađeni iskrenošću sportašice. Sigurni smo da se mnogi ne bi bunili da su se našli u istoj situaciji.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene