Oni danas slave rođendan

'U djetinjstvu me znalo zasmetati, ali danas sam presretna zbog toga'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vjerojatno vam se svi dječji snovi sruše kada shvatite da imate rođendan istog dana kada je Božić! Evo koji (ne)sretnici, među hrvatskim javnim licima, imaju baš ovu sudbinu!

Koliko je prekrasno, toliko zna biti i nezgodno! Vjerojatno vam se svi dječji snovi sruše kada shvatite da imate rođendan istog dana kada je Božić. Dok svi vaši prijatelji uživaju u vlastitim danima i poklonima, vama je rođendan zasjenjen najvećim blagdanom. Ipak, ima to i svojih čari. Takvih (ne)sretnika ima i među hrvatskim slavnim licima.

Pogledaj i ovo Marija Miholjek, Želim život - 7 uvijek prekrasne! Predivne Mia Kovačić i Marija Miholjek na koncertu koji je ponovno ujedinio Hrvatsku zablistale su u efektnim, svečanim haljinama

Boris Novković rođendan slavi upravo danas. Slavni glazbenik rođen je prije točno 48 godina u Sarajevu. Dupli rođendan oduvijek slavi u krugu najmilijih, iako je u mlađim danima znao pošteno zatulumariti sa ekipom.

Boris se oglasio oko prekida s Ivom zbog koje je ostavio suprugu

I voditeljica Marija Miholjek danas bilježi dvostruko slavlje - rođendan i Božić. Otkrila nam je da ovaj dan provodi u dobrom raspoloženju u krugu obitelji i s prijateljima. 'Ako na Božić radim, kao ove godine, onda lijepo blagdansko ozračje podijelim i s kolegama na poslu. Ovo mi je najdraži dio godine, a evo zbog rođendana imam dvostruko slavlje', otkrila nam je Marija.

Marija Miholjek i Petar Pereža podržali kampanju o medijskoj pismenosti 'Birajmo što gledamo'

Iako je danas presretna što ima rođendan baš na ovaj dan, kada je bila djevojčica, to ju je znalo zasmetati! 'U djetinjstvu me, istina, znalo zasmetati, ali danas sam presretna zbog toga! Imati rođendan na Božić doista je poseban osjećaj i najljepši mogući dar', dodala je voditeljica.

Naša najuspješnija manekenka novijeg kova, Kristina Šalinović, danas slavi 26 rođendan. Lijepa Kristina trenutno uživa u životu u Italiji, gdje se i zaljubila.

Najtraženija hrvatska manekenka konačno pokazala dečka

Posebna je ovo obljetnica za velikog rukometaša Blaženka Lackovića. Rođen je prije 35 godina u Novom Marofu. Ovaj legendarni sportaš danas uživa u braku sa suprugom Nikolinom i njihovo dvoje djece. Ovih dana vrijeme provodi u Zagrebu, uz obitelj i prijatelje. Tako je jučer prošetao špicom u društvu supruge te bračnog para Vori. Ne sumnjamo da su mu svi poželjeli sve najbolje.

U dom rukometaša stigla prinova!

Svim slavljenicima želimo danas sretan rođendan, a sve lijepe želje najbolje je sažela Marija Miholjek, kada smo je upitali što najviše želi u 2016. godini. 'Želim zdravlje cijeloj mojoj obitelji, prijateljima, kolegama... svima! Sretan vam i blagoslovljen Božić i neka vam Nova godina donese puno osmijeha i lijepih trenutaka'!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene