prikladno za vrućine

Oslobodila grudi u kratkoj haljinici i bezbrižno prošetala, iako se u posljednje vrijeme šuška o njenim bračnim problemima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Margot Robbie od 2016. je u braku s redateljem Tomom Ackerleyjem, a navodno mu smetaju njezina slava i prisne scene s holivudskim ljepotanom.

Glumica Margot Robbie proslavila je prošlog petka 30. rođendan, a za vikend je privukla pozornost u svojoj oskudnoj kombinaciji. 

Pogledaj i ovo Margot Robbie je li bilo korekcija? Posljednje fotke jedne od najljepših žena na svijetu potaknule su sumnju da je potražila pomoć kirurga, vidite li vi promjenu?

Margot se uputila u, kako piše Daily Mail, posjet prijatelju bez svog muža, redatelja Toma Ackerleyja (30). Glumica je viđena u Los Angelesu u kratkoj, crnoj haljini s dubokim izrezom bez grudnjaka, a srećom joj ništa nije izvirilo. 

Robbie je na nogama nosila čupave natikače koje su hit posljednjih godina, a na licu je sunčane naočale sa ružičastim staklima. Prije pandemije koronavirusa glumica je odigrala ulogu "Birds of Prey" koji je bio jedan od posljednjih filmova u kinima koja su zatvorena zbog zdravstvene sigurnosti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍉

A post shared by @ margotrobbie on

Inače, početkom godine su američki mediji pisali o njezinim bračnim problemima. Margot se pojavila u javnosti bez prstena, a prema određenim glasinama njezinom suprugu Tomu je smetala njezina slava i što u filmovima ima prisne scene s najpoželjnijim holivudskim ljepotanima. Jedan od njih je bio Leonardo DiCaprio u filmu "Bilo jednom… u Hollywoodu" s kojim se prisno pozdravila na ovogodišnjim Oscarima što je smetalo njenom mužu. 

Margot je svojedobno rekla kako joj je u braku. "To je za mene najzabavnija stvar ikad", istaknula je. Usto je otkrila koje je najluđe mjesto gdje se seksala. "Na skuteru za vodu, ali, naravno, ne za vrijeme vožnje", ispričala je Robbie. No nije otkrila je li to bilo s njezinim suprugom Tomom. 

Supružnici su započeli vezu 2014. kada su se upoznali na setu filma "Suite Française", a vjenčali su se dvije godine kasnije. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene