novi nastavak

U novim "Piratima s Kariba" dominiraju žene, otkrili da će glavnu ulogu imati holivudska miljenica

Margot Robbie (Foto: Getty Images) Margot Robbie (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie (Foto: Getty Images) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: AFP) Margot Robbie (Foto: Instagram) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Instagram) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) +0 Margot Robbie (Foto: AFP) Galerija

Pet dosadašnjih filmova iz franšize 'Pirata s Kariba', u kojima Johnny Depp igra glavnu ulogu Jacka Sparrowa, zaradilo je od 2003. na kino blagajnama više od 4,5 milijardi dolara.

Australska glumica Margot Robbie imat će glavnu ulogu u novom nastavku "Pirata s Kariba", u filmu u kojemu će dominirati žene što bi slavnu Disneyevu filmsku franšizu trebalo predstaviti u sasvim novom svjetlu.

Pogledaj i ovo Margot Robbie - 1 Pogađate li o kome je riječ? Fatalna plavuša godinama je sinonim za ljepotu, za najljepšu na svijetu izabrana je već četvrti put!

Novi nastavak, koji je u ranoj fazi razvoja, predstavlja najnoviji pokušaj Hollywooda da filmske hitove ponovno snimi sa ženama u glavnim ulogama, poput 'Istjerivača duhova' iz 2016. s Melissom McCarthy, ili 'Oceanovih 8' iz 2018. u kojemu su sve glavne uloge kriminalaca bile ženske.

Zasad nema nikakvih informacija o zapletu filma za koji scenarij piše Christina Hodson. The Hollywood Reporter je objavio da je riječ o novom projektu koji nema veze s ranije najavljenim novim filmom iz franšize koji neće imati "ženski naglasak".

Pet dosadašnjih filmova iz franšize 'Pirata s Kariba', u kojima Johnny Depp igra glavnu ulogu Jacka Sparrowa, zaradilo je od 2003. na kino blagajnama više od 4,5 milijardi dolara.

(Hina)

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Mamić (Foto: Instagram) Tia Jurčić (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Tia Mamić (Foto: Instagram) +0 Ljubo Jurčić, Tia Jurčić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) Celebrity Mamićeva supruga je i prije 13 godina mamila uzdahe prirodnom ljepotom, pogledajte kako je onda izgledala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene