A nedavno rodila!

Maja na odmoru ponosno pokazala trbušne mišiće, pripijene tajice i kratki top začinila je svojim omiljenim detaljem

Maja Šuput šesta emisija TLZP - 2 Maja Šuput šesta emisija TLZP - 2 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput šesta emisija TLZP - 2 Galerija

Maja Šuput je u uskoj kombinaciji pokazala top formu kojom se može pohvaliti samo tri mjeseca nakon što je rodila sina Blooma.

Maja Šuput uživa na obiteljskom odmoru u prelijepoj Istri, a društvo joj prave suprug Nenad Tatarinov i sinčić Bloom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Maja je rodila prije tri mjeseca, a sada već na društvenim mrežama pokazuje zavidnu liniju i utegnute trbušnjake koji izazivaju divljenje, pa se čini kako nije imala nikakvih problema s povratkom u staru formu.

"Malo Poreča večeras", napisala je kratko uz fotografiju na kojoj pozira u uskim tajicama i minijaturnom topu koji je otkrio goli trbuh, a pozirala je u omiljenim bijelim štiklama iz svoje bogate kolekcije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Super", "Lijepa si", "Wow", "Divna", "Top si", "Super ako možeš po takvim pločama u tim štiklama", "Predivna si", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Podsjetimo, Maja je sina rodila carskim rezom 17. ožujka, a ona i njezin suprug Nenad Tatarinov malenom su dali ime Bloom. Pjevačica je do samog poroda bila neumorna te je u visokom stupnju trudnoće vodila i zadnju sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj je pobijedio pjevač i radijski voditelj Saša Lozar.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus četvrta emisija TLZP - 1 Celebrity Nives se utegnula u kožnu haljinicu, pa zaključila da bi se najradije sama u sebe odmah zaljubila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene