iznenađujući nedostatak!

U haljini dostojnoj finala Maji Šuput falio je samo jedan detalj, primjećujete li koji?

Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +0 Maja Šuput - 5 Galerija

Maja Šuput je za finale showa "Supertalent" odabrala bajkovitu haljinu u kojoj je savršeno zaokružila sezonu svojih nezaboravnih izdanja, no iznenadila je izostankom jednog detalja.

Pjevačica Maja Šuput, koju gledamo i kao članicu žirija Supertalenta, za finale showa posebno se sredila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Kao da nije stvarna! Maja Šuput postala je živa lutka: Pazilo se na baš svaki detalj, a rezultat će vas zapanjiti!

Nakon što je cijele sezone redala maštovite i nezaboravne stajlinge i frizure kojima je uveseljavala gledatelje, ni na samom kraju nije razočarala, a ovo je možda i jedno od njezinih najljepših izdanja dosad.

Maja je odabrala bajkovitu ljubičastu haljinu od slojeva tila i sa šljokicama, a u njoj je otkrila i dosta gole kože, pa nije bilo teško primijetiti i da joj nešto nedostaje.

Radi se o tetovaži s imenom njezina sina Blooma koju je u zadnjoj polufinalnoj emisiji Supertalenta imala na ramenu, a koju sada više nema. Čini se da se ipak radilo o privremenoj tetovaži, no s obzirom na pozitivne reakcije koje je izazvala, ne bi nas iznenadilo da se odluči i za pravu.

Inače, uz Maju su u žiriju Supertalenta i ove sezone sjedili operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone - 4 Anatacha Filimone - 10 Anatacha Filimone - 1 Anatacha Filimone - 2 +30 Anatacha Filimone - 3 Celebrity Suze djevojke koja je dirnula Hrvatsku svi su teško podnijeli, zbog neočekivane greške Frano ju je morao utješiti!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Azra Grljević - 6 Azra Grljević - 15 Azra Grljević - 2 Azra Grljević - 3 +24 Azra Grljević - 8 Celebrity Orijentalna kraljica prvi put progovorila o teškom periodu i osobi koju je izgubila: "Sad ću ja biti ona tužna priča"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene