Što kažete na njen izbor?

Šuput se u Splitu pojavila u neobičnoj traper haljini, posebno je zanimljiva bila stražnja strana ovog outfita!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput, Igor Mešin Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +20 Maja Šuput - 3 Galerija

Maja Šuput na Instagram profilu podjelila je fotografiju u neobičnoj traper haljini koja je otkrila njene vitke noge i zavodljivi gornji dio.

Pjevačica Maja Šuput za svoj koncert u Splitu odjenula je sasvim neobičnu traper haljinu pomalo nalik na bikini s naboranim plaštem oko struka na čijem se stražnjem djelu nalazila njezina fotografija i potpis.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Haljina je napravljena od kombinacije tamnog i svijetlog trapera, te je odlično istaknula Majin bujni dekolte i zavodljivu figuru.

Kombinaciju je upotpunila crvenom šiltericom ispod koje je imala valove i ekstenzije, a na nogama su se isticale plave sandale.

Poznato je kako vrckavoj pjevačici u modnim odabirima znatno pomaže njezin stilist, modni mačak i vrlo dobar prijatelj Marko Grubnić. Zbog toga nas uvijek oduševi svojim kreacijama bile one svakodnevne ili svečanije.

Maja trenutno vodi emisiju "Ples sa zvijezdama" te ne skriva koliko je oduševljena suradnjom s Grubnićem na ovakvim projektima, a jednom mu je prilikom posvetila i posebnu objavu na društvenim mrežama.

''Nikada ne pitam što ću imati u nedjelju na sebi. Nikada se ne brinem hoće li to biti dobro, hoće li mi se svidjeti. Doslovno se iznenadim kao i ostali kad vidim. Svaki put smisli nešto neočekivano, različito, glamurozno i prigodno. Zato je moj modni put toliko zabavan i meni samoj. Kao da svaki put otvaram igračku i uvijek se veselim kao malo dijete. Kreator moje modne sreće je naravno - one and only Mr. Marko Grubnić'', napisala je za njega tada.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović Zoran Milanović Zoran Milanović Zoran Milanović - 3 +16 Zoran Milanović - 4 Nekad i sad Pogledajte koliko se predsjednik Milanović promijenio od 2008., tad je bio vidno mršaviji, razlika je itekako vidljiva!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 +5 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Celebrity Kim u bikiniju s tangama pokazala svu raskoš svojih oblina, iako mnogi tvrde da je u pitanju Photoshop

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene