Kakav glamur!

Šuput objavila fotke s raskošne proslave rođendana: Pohvalila se poklonima, otkrila tko je sve bio, a morate vidjeti i njezinu haljinu!

Maja Šuput Maja Šuput PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Galerija

Pjevačica Maja Šuput u srijedu je proslavila 42. rođendan, a na proslavi su bili brojni njezini bliski prijatelji.

Maja Šuput proslavila je svoj 42. rođendan, a detalje tuluma koji je priredila otkrila je na svojim pričama na Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Naša popularna pjevačica u srijedu se pohvalila kako joj je sinčić Bloom prvi čestitao njezin veliki dan, no zatim je uslijedio tulum na kojem su se pojavili brojni njezini prijatelji.

Dobre zabave i sjajne atmosfere nije nedostajalo, a Šuput je bila vidno oduševljena raskošnim partijem koji je imala.

Pohvalila se i brojnim poklonima koje je dobila, a između ostalih su na tulumu bili njezin najbolji prijatelj Marko Grubnić, frizer Zvonimir Franić, vizažistica Lada Mitrašinović, Davor Grgin i brojni drugi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"And just like that... Ponovno slavimo. Sretan rođendan draga Maja. Već dugo vremena smo više od prijatelja, mi smo obitelj", napisao je između ostalog Grubnić svojoj prijateljici u posveti na društvenim mrežama. Tulum se održao u jednom poznatom zagrebačkom restoranu.

A Maju od ove nedjelje gledamo u novoj sezoni showa "Supertalent", i ovog puta u ulozi članice žirija, u kojem će se uz nju naći i Martina Tomčić, Janko Popović Volarić te Davor Bilman.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Profimedia) +3 Demi Lovato (Foto: Profimedia) Nekad i sad Droga i alkohol potpuno su izmijenili ljepoticu kakvu pamtimo s početka karijere, teško ju je prepoznati na prvu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene