pokazala poveći trbuh

Maja blista dok iščekuje rođenje sina, a divnom fotografijom raznježila je svoje obožavatelje: "Najljepša trudnica"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je pozirala u vesti koju je podigla i pokazala svoj poveći trudnički trbuh u 31. tjednu trudnoće.

Maja Šuput obilježila je divnom fotografijom 31 tjedan trudnoće i raznježila svoje pratitelje na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"Skupljajte uspomene, ne stvari", napisala je Maja pokraj slike. Pjevačica je pozirala u vesti i podigla jedan dio kako bi se vidio njezin već prilično veliki trudnički trbuh jer bi trebala roditi za devet tjedana sina. 

"Wow", "Predivna", "Još malo i malecki je tu", "Preslatka", "Najljepša trudnica", komentirali su Majini pratitelji. Pjevačica bi trebala roditi u ožujku, a ona i suprug Nenad Tatarinov sinu će dati strano ime. Šuput cijelu trudnoću blista i jednom je objasnila da nije izgubila energiju ni u ovom razdoblju svog života. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Osim što i dalje putuje i po Hrvatskoj i po svijetu, Šuput trenutačno snima i nove epizode showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem će ponovno biti voditeljica, nakon što je u toj ulozi oduševila gledatelje u prošloj sezoni showa.

Popularni show Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato“ u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti, saznajte ovdje.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Celebrity Neodoljivi šarmer ljubio je istu ženu 29 godina, a sad iznenadio razvodom: Strani mediji se raspisali o misterioznoj brineti s kojom je viđen

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene