cijela Hrvatska tuguje

Šuput na simboličan način uputila posljednji pozdrav preminuloj djevojčici iz Klaićeve: "Počivaj u miru dragi anđele"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je u svojem domu zapalila svijeće za preminulu dvoipolgodišnju djevojčicu čija je smrt potresla Hrvatsku.

Tužna vijest o smrti dvoipolgodišnje djevojčice Nikoll iz Nove Gradiške koja se danima borila za život u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici dirnula je cijelu Hrvatsku.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

U nedjelju u 21 sat diljem zemlje palile su se svijeće u spomen prerano okončanog života, a simboličnoj gesti pridružila se i Maja Šuput koja je djevojčici odala počast u svojem domu.

"Počivaj u miru dragi anđele", napisala je Maja u svojim Instagram Storyjima gdje je objavila snimku svijeća koje je zapalila na stepenicama.

Na smrt djevojčice reagirali su Nataša Janjić, Hamed Bangoura i brojni drugi poznati Hrvati koji su na društvenim mrežama iskazali svoju tugu, ali i ljutnju zbog svega što je dovelo do toga.

"Svirepo, okrutno, neshvatljivo, neprežaljivo, neoprostivo. Mali anđeo oduzet je iz toplog i sigurnog udomiteljskog doma jer nije imao svog anđela u Centru za socijalnu skrb. Jer socijalnu skrb (od Centra koji se tako zove) nije dobilo. Zašto? Zato jer sustav ne funkcionira. Kao što sudovi ne funkcioniraju. I sve u lancu. Korupcija ili nehaj - rezultat je isti. Zašto je zbog toga moralo umrijeti od batina isprebijano dijete?", napisala je na svojem Instagramu Severina.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) +7 Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Celebrity Zakleti neženja uhvaćen u strastvenom trenutku s bivšom, već sedam godina prekidaju pa se ovako mire

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene