Presretni roditelji!

Maja i Nenad baš uživaju u prvom Uskrsu sa sinčićem, a ne mogu sakriti ni koliko su zaljubljeni jedno u drugo

Maja Šuput Maja Šuput In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput je na Instagramu objavila nove obiteljske fotografije sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinom Bloomom.

Pjevačica Maja Šuput svojim pratiteljima na Instagramu Uskrs je čestitala predivnim obiteljskim fotografijama sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

"Sretan i blagoslovljen Uskrs dragi ljudi", napisala je pored niza fotki na kojima ona i suprug ljube svoju uspavanu bebu, ali i jedno drugog, a njihovi pogledi odaju koliko su zaljubljeni jedno u drugo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Prelijepa obitelj", "Preslatki ste", "Sreća se vidi u pogledima", pisali su joj pratitelji ispod objave koja je u kratkom roku skupila i desetke tisuća lajkova, a u komentarima si se zaredale i čestitke za Uskrs.

 

Maji i Nenadu ovo je prvi blagdan sa sinčićem koji je na svijet došao 17. ožujka. Pjevačica je rodila carskim rezom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a sinovo je ime odala tek 10 dana nakon njegova rođenja, kada je podijelila i prve fotke na kojima mu je pokazala lice.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth (Foto: Youtube Screenshot) Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) +2 Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) Nekad i sad Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene